Czy ktoś wie kiedy bedzie puszczany 9 sezon w TVP ?? i czy ktoś ma jakieś strony gdzie można ściągnąc wszystkie seriale z całej serii od 1 - 9 ?????
Witam... bardzo prosze o pomoc... pare lat temu ogladalam film... glownie byl to film o przyjeciu:) przynjamniej to najbardziej pamietam. A osoba ktora najbardziej mi zapadla w pamiec byl kelner ktory zamiast roznosic wypijal drinki... i jescze pamietam bardzo rozbudowana siec basenikow w domu ale moze to byc bledna...
więcejjakieś 2 lata temu dosyć głośno było o pewnym filmie. Rzecz działa się w biurze, a bohaterowie byli.... nadzy! Czy ktoś może mi podac jego tytuł? Z góry wielkie dzięki
Jestem tu nowy!I niewiem jak to ugryźć ;( jest ktoś kto moze mi pomóc? chciałbym oglądać zwiastuny ale niewiem jak nie mam tego quick time bo niewiem jak go uruchomić by wszystko dzialało
Jakie są wasze najlepsze, ulubione fragmenty z filmów [ róznych ].
Oto moje : (kolejnosc przypadkowa)
- Twierdza [ The Rock ], gdy N.Cage wstaje i zaczyna machać flarą po czym następuje wybuch
- Helikopter w ogniu [ Black Hawk Down ], przelot nad plażą, po czym zaraz sie rozpęta piekło.
- Wedding Date...
czy wy tez uwazacie ze teraz co raz mniej produkuje sie dobrych horrorow ?
nie wiem fczy zauwazyliscie ale wszystkie horrory ktore ostatnio wchodza do kin polegaja na "obrzydzeniu" a nie na "starchu" ... a wlasnie chyba filmy typu horror maja byc straszne ... maja wywierac lekka adrenalinke a nie obrzydzac ......
Znacie jakies bardzo smutne filmy ?? takie co nawet łzy wywołują u oglądających ?? napiszczie tytóły. THX
Często jest tak, że przeglądam program telewizyjny, widząc tysiące filmów ( no może nie tysiące, ale kilka na prewno). Widzę je wszystkie i nie wiem na co się skusić. Mam więc następujacą propozycję. Wpisujmy filmy, które warto zobaczyc. Razem z kanałem i godzina, o której się zaczyna. Dzieki.
Drodzy Filmwebowicze wpisujcie tu filmy, które dostarczyly wam najsilniejszych przeżyć, wzruszeń i emocji......wiele jest takich filmów, ale jak zaczne od ''Pięknego umysłu" z Russelem Crowe'em. Stworzył wspaniałą kreację chorego na schizofrenie geniusza.Zagrał tak przekonujaco,że w jego oczach widziałam prawdziwe...