Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wymieńcie najfajniejsze potwory kina oprócz PREDATORa I ALIENa

czy ktos mi podpowie jak film ten mozna skas sciagnac a na recenzje tez mam ucho......

Wymieńcie najfajniejsze potwory kina oprócz PREDATORa I ALIENa

Mam pytanie, dlaczego nie można zagłosować na film, kóry się widziało przed premierą kinową, przecież są różne festiwale i ja film "Opowieść o.... widziałam na jednym z takich festiwali, a dokładnie na festiwalu Era Nowe Horyzonty!!!!!P.S. zo za bzdura...!!!!

Pare lat temu ogladalem ciekawy film. NIe pamietam dokladnie ale chodzilo w nim o jakas (chyba) prace domowa, tzn zalozyc jakas dzialalnosc. I bohater filmu poznal jakas prostytutke i pod nieobecnosc rodzicow otworzyl w domu agencje towarzyska. Cos w tym stylu ja to pamietam. Byly tam jeszcze problemy z poprzednim...

"Nieforemny, śmieszny kosmita pojawił się na Ziemi i w kinach po raz pierwszy w 1982 r. W filmie “E.T.” wystąpiła m.in. blond sześciolatka. 23 lata później zna ją cały swiat - nazywa się Drew Barrymore.

Aktorka ostatnio zaczęła wstępne rozmowy na temat sequela z reżyserem pierwszego filmu - Stevenem...

Dawajcie tu pomysły na 5 czesc "Alien" ... Moze byc tytuł nawet itp.

"Wszystko co widzimy lub nam się wydaje, jest snem lub snem pozostaje" - czyje to słowa? I jakiego filmu są mottem? Kołacze mi się po głowie Fight Club, ale nie jestem pewna. Pomóżcie!

Witam. Mimo, że ten temat pojawia się co jakiś czas na forum, chciałabym, żebyście napisali tu o swoich ulubionych filmach. Które polecilibyście innym? Które są waszym zdaniem dobre, a które to wielka pomyłka?

CZy wiecie może, albo posiadacie - na sprzedaż książeczkę na podstawie "Piątku 13-go"? Słyszałem, że jest dostępna, ale widziałem tylko w wersji amerykańskiej.