Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W ten tydzieni obejrzałem takie filmy oceniłem i opisałem jeżeli się nie podoba to pisać.

1.Chinatown ocena: 10/10 opinia : bardzo dobry film mnie się nudziło ale
doceniam jakość filmu.

2.Inni ocena: 5/10 opinia:mimo że twoży wielki klimat nie jest to film godny polecenia aczkolwiek godny...

Głosuję za Avą Gardner, chociaż znam kogoś, kto wybrałby zupełnie inny typ: Audrey Hepburn. A Wy? Zapraszam do podzielenia się tym, KTO Was zachwyca. Jeśli macie czas i ochotę, może napiszcie także dlaczego właśnie TA?

Tenże film bytuje w niezwykle intrygujące i pełne juweniliów scysje. Opowiada poruszającą tudzież rzewną historiografię żywota świętej pamięci Jana Pawła II. Auskultując go uczułam nieopisane podniecenie, któremu wtórowało jazgotliwe manto serca. W życiu azali widziałam tak fenomenalnego i rozmiłowanego filmu jak...

Skuszona wczorajszą telewizyjną propzycją na wieczór dla ludzi o mocnych nerwach,a mianowicie "Śmiertelnym rejsem" postanowiłam podjąć ten temat. Jak to bywa w horrorach, thrillerach itp. mamy zawsze do czynienia z grupą osób, które najpierw bliżej poznajemy, by zaraz potem się z nimi po kolei rozstawać. Zazwyczaj...

jakby ktos mogl mi podac...bo zapomanialem...dziekuje:)

Szukam wszędzie tego filmu. Może ktoś wie gdzie można go zdobyć
kontakt sobolzby@poczta,onet.pl

W książce pojawi się ponownie Fleur Delacour Harry będzie zadowolony ze swoich wyników z sumów ( zaskakująca ocena z eliksirów) Hermiona beędzie miała 11 wybitnych dowiemy się kim zostanie w przyszłości Draco Malfoy pojawi się Marta Zgredek Mróżka i inne skrzaty zginie ktoś z trójki głownych bohaterów

Jakieś 3 lata temu oglądałem film o gosciu, któremu na mózgu rósł jakiś guz, przez którego gostek nabyl różnych zdolności takich jak poruszanie przedmiotami siłą woli itp. Zna ktoś może tytuł tego filmu? Chciałbym go obejrzeć jeszcze raz ale nie pamiętam tytułu:(

wszystko dzieje sie w opuszczonym szpitalu psychaitrycznym, gdzie pracuja kolesie prz oczyszczaniu azbestudzieje sie wszystko w jakims opuszczonym szpitalu
jeden z nich odnajduje nagrania z sesji prowadzonych przez lekarzy
pamietam krzeslo pojawiajace sie czasami z nienacka w sali jakiejs tam
kojarze schowana kase...

więcej

chyba nie musze pisac co macie robic ! moj typ to Skazani na Shawshank, Tom Hanks,