Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Coraz więcej filmów to powtórki z przeszłości, często dużo słabsze od pierwowzoru. Powtórki-powtórek, Jak Wojna Światów, Z podniesionym czołem, Hitchhiker's guide itd. Czy uważacie, że to ma sens?

hej. widziałam niedawno ten film, i muesz przyznac ze baaardzo mi sie spodobał. Okazało sie ze komedie romantyczne moga naprawde mieć swój urok i czar, a nie tylko puste przesłanie ;)) jesli znacie jakieś podobne filmy do tego, porsze o napisanie mi jakichs tytułów.. Wielkie dzieki z góry :)

Dla mnie bez wątpienia Johnny Depp i Al Pacino.

Hej! Posiadam film z JMA sprowadzony z Amazonu film, mianowicie PUNKS. W każdym razie obowiązkowa pozycja dla fana Jess ;P Poszukuję kogoś kto chciałby ten film przetłumaczyć. Niestety nie posiadam skryptów, ale możliwe, iż są one dostępne w sieci. Jeśli masz jakiekolwiek pytania np. związane z zasadami tłumaczenia to...

więcej

jakie są wasze ulubione sceny, które moglibyście oglądać bez przerwy? :)

Wymieniajcie waszym zdaniem najciekawsze obrazy, w których komputer nie jest tylko częścią dokoracji. Proponuję 3 kategorie ...
1. Obrazy z bardzo dobrym pomysłem na rolę komputera w filmie np. Odyseja kosmiczna
2. Obrazy z realistycznym wykorzystaniem komputera (szczególnie zawartość ekranów monitorów) np. Pi
3....

więcej

w stylu Brad Pitt+Angelina Jolie albo Tom Cruise+Katie Holmes. Jak daleko można się posunąć w "wyprzedaży" swojej osoby dla reklamy filmu. Czy dobry film wymaga dodatkowych "poświęceń" ze strony aktorów?

Mi najbardziej podobał sie Dwight spoko koleś zawsze wychodzil cało z opresjii:)respect dla niego:D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jaki film wdlug was, nazywanym lekkim i protym był najlepszy? Bo według mnie narazie jest: Dirty Dancing Havana Nights...a jaki według was?:)