Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wybaczcie taki temat. Zauważyłam że takie filmy mi się najbardziej podobają. Pozdrawiam.

cokolwiek o tych filmach: Udało się rozszyfrować pierwszy tytuł ale ciągle szukam pozostałych tytułów filmów. Kto pomoże znaleźć...?
1. triller, USA, lata 80-90, mąż kobiety, artystki tworzącej metaloplastyki, chyba pilot-oblatywacz zostaje zabity. Wcześniej przynosi do domu część rotora helikoptera, który uległ...

Mam troszkę wolnego czasu, stąd chciałabym nadrobić zaległości w dziedzinie filmów.
Filmy musza być ambitne :)

Wpisujcie tutaj tytuły waszych ulubionych horrorów i najstraszniejsza scene filmową, bo musze jakis spoko horror obejrzec...:D piszcie..:D

Mature / Granny

użytkownik usunięty

Podajcie mi tytuł jakiegoś dobrego filmu ze starymi kobietami, bo od tych co znam już tylko ręka mnie boli i nic!!!!!!!!

Francuski dwór okresu renesansu. Ekscentryczna arystokracja zabawia się kalamburami i rozmaitymi przepychankami słownymi - żarcik, figiel, humoreska - by dzięki oratorskim popisom wyłonić najlepszego w sztuce władania słowem. Nagle zjawia sie tajemniczy osobnik niejasnego pochodzenia, który to w szermierce słownej nie...

więcej

Czy wie ktos jaki jest tytul utowru Mansona, ktory znajduje sie w tym filmie. Czekam na odpowiedzi;)

bajki disney'a schodza na psy? nie nie nie mowie o bjace "zakochany kundel" ;o)
np. wezmy taki film najnowszy - madagaskar - niby tana kopia SHREKA. Zero jakiegos morału.
Garbi, super bryka - nieporozumienie.
I pozniej sie dziwimy ze glupie dzieci rosną...

Kochani ponieważ ktoś spytał dlaczego w filmach miłość przedstawia się jako "rżnięcie", to ja zadam pytanie: czy był taki film o miłości który spowodował że "zastąpiłeś" grającego aktora swoją osobą? Jeśli tak to uzasadnij dlaczego.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem