cokolwiek o tych filmach: Udało się rozszyfrować pierwszy tytuł ale ciągle szukam pozostałych tytułów filmów. Kto pomoże znaleźć...?
1. triller, USA, lata 80-90, mąż kobiety, artystki tworzącej metaloplastyki, chyba pilot-oblatywacz zostaje zabity. Wcześniej przynosi do domu część rotora helikoptera, który uległ...
Mam troszkę wolnego czasu, stąd chciałabym nadrobić zaległości w dziedzinie filmów.
Filmy musza być ambitne :)
Wpisujcie tutaj tytuły waszych ulubionych horrorów i najstraszniejsza scene filmową, bo musze jakis spoko horror obejrzec...:D piszcie..:D
Podajcie mi tytuł jakiegoś dobrego filmu ze starymi kobietami, bo od tych co znam już tylko ręka mnie boli i nic!!!!!!!!
Francuski dwór okresu renesansu. Ekscentryczna arystokracja zabawia się kalamburami i rozmaitymi przepychankami słownymi - żarcik, figiel, humoreska - by dzięki oratorskim popisom wyłonić najlepszego w sztuce władania słowem. Nagle zjawia sie tajemniczy osobnik niejasnego pochodzenia, który to w szermierce słownej nie...
więcejCzy wie ktos jaki jest tytul utowru Mansona, ktory znajduje sie w tym filmie. Czekam na odpowiedzi;)
bajki disney'a schodza na psy? nie nie nie mowie o bjace "zakochany kundel" ;o)
np. wezmy taki film najnowszy - madagaskar - niby tana kopia SHREKA. Zero jakiegos morału.
Garbi, super bryka - nieporozumienie.
I pozniej sie dziwimy ze glupie dzieci rosną...