Chaciałbym sie spytać czy ktos moze pamieta francuski film który się nazywał prawdopodonie "Prywatka" z poczatku lat 70. To chyba był nawet erotyk... Jakies 2 lata temu leciał nawet na TVP3.
Dziewczyna i jej facet byli dosyc znudzeni swoim zwiazkiem. Więc to postanowili urozmaicić. Raz uczestniczyli nawet w jakiejs...
Czy macie jakiś swój ulubiony film który sprawia że przy oglądaniu zaczyna wam szybciej bić serce i możecie go oglądać miliony razy i tak wam się nigdy nie znudzi.
Na mnie zawsze tak działały wszystkie części Gwiezdne Wojny.
Chodzi mi po głowie pewien film. Jest puszczany chyba co jakiś czas w tv bo na pewno 2 razy wiem, że był. Jest to film o paru kumplach są oni Włochami więc prawdopodobne że film jest włoski chociaż nie wiem czy akcja nie toczy się w USA. Jeden z nich fascynuje się kolarstwem i jakimś znanym kolarzem. Jakoś tak. Nie...
komedia romantyczna lub obyczajowy.
Liceum, chłopak zakłada się, że zrobi z najprzeciętniejszej dziewczyny królową balu. Przypadkiem się jednak w niej zakochuje.
Czy ktos pamięta tytuł filmu lub przynajmniej kogoś z obsady? Film chyba USA.
już od pewnego czasu nie mogę wejść na tę stronę??
http://www.divxserwis.com/index.php?e=1 [www.divxserwis.com/inde ...]
Film opowiadał historie jakiegoś koreańczyka podczas wojny, na początku chciał zaciągnąć się do woja, ale tam potrzebowali tylko kamikadze.
Potem łaził po mieście i szukał guza (pomagał wszystkim dookoła.)
Pewnego razu pomógł jakiejs japonce wtedy ona okazała mu swą miłość, potem zaszył się w górach i ostro trenował...
Szukam tytuu filmu o terroryście o imieniu Carlos . Nie pamiętam o co dokładnie chodziło ale chcieli go wykończyć i namierzyli gdzieś jego sobowtóra którego gdzieś zamknęli i kazali jeść białą papkę jak tamtemu w dzieciństwie . Brzmi głupio ale tyle pamiętam Pomóżcie pls bo zwariuję ,,,
Szukam dobrych filmów związanych z tym sportem.
Poza "He got game", "Above the rim", "Biali nie potrafią skakać" i "Coach Carter", bo te już oglądałem. Podkreślam też, że chodzi mi o filmy poważnie traktujące tą dyscyplinę, czyli odpada "Space Jam" itp.
wkurza mnie,że niemal nikt nie kojarzy go.Może dlatego,że jest z roku 85.Jak dla mnie to najlepszy film o średniowieczu(a raczej jego schylku i poczatku odrodzenia)To jest film w stylu Paula Verhoevena -krwawy i obrzydliwy,świetnie obrazujący atmosferke średnioowiecznego syfu i wszędobylskiego błotska.Jest realistyczny...
więcej