Chyba rok temu widziałem w TV film pt. "tuesday" albo "wtorek".
Film amerykański, raczej klasa B, rok produkcji ok 1990 - 2000 (sądząc po samochodach). Prawie cała akcja rozgrywa się w domu faceta, któremu dawno niewidziany kolega podrzuca na przechowanie torbę narkotyków. Potem już co chwila ktoś do niego wpada i...
Czesc! mam pytanko! Gdzie można kupić takie ciuchy z filmow! szukalem na necie nic nie ma! moze poda ktos jakis sklep albo cos na necie.
Jakis czas temu w tvp1 leciał francuski film. Nie pamiętam jego tytułu. Wiem tylko, ze w tytule jest coś o Werterze! Film jest o uchodzcy, który przebywa we Francji i tam zakochuje się w troche szalonej młodej dziewczynie. Jak ktoś wie o jaki film mi chodzi to niech napisze!!!Dzięki!!!
Witam, kiedy byłem w kinie na SinCity, przed projekcją leciał trailer jakiegoś horroru i było powiedziane że powstanie cała trylogia owych horrorów czy jakoś tak. Bardzo mi się to spodobało i pomyślałem że może to będzie warte zobaczenia. Czy ktoś może mnie poinformować jak owa trylogia/ filmy mają się zwać?? bo...
aVe
Ludu mój zapodajcie trochu tytułów filmów dziejących sie po III wojnie światowej, ukazujących exodus itp. Ostatnio grrr jeżeli nie przez kilka lat zapomina sie o tym typie filmów (no oprócz żywych trupów). Nie podawajcie tytołów np. wojna światów, dzien niepodległosci gdzie na końcu zawsze ludzkość wygrywa....
Kto wie co to za film?
http://img236.imageshack.us/img236/507/g5aaa1bd.jpg [img236.imageshack.us/im ...]
Film USA. Małe miasteczko przez które przejeżdżają dwie młode dziewczyny. Biała i czarna. Zatrzymują siż żeby coś zjeść i zostają aresztowane. Czarną w areszcie gwałci szeryf. Potem trafiają na farmę gdzie pracują i i gdzie zdarzają się przypadki zabijania więźniarek. Tam właśnie ginie ta czarna. Tej drugiej jakoś...
Chociaż wątek z Cruise'm, który próbuje ratować dobrą reputację Tatusia, bo dzieci Go nie znoszą, nie bardzo przypadł mi do gustu, tak jak i niepotrzebne odkrycie wyglądu Marsjan, ogólnie film zrobił na mnie wrażenie. Gdy pioruny zaczęły walić w ulicę - trzymałam się kurczowo fotela, podobnie w przypadku dźwięków jakie...
więcej
KIedys ogladalam swietny film na 2 ale nie moge przypomniec sobie tytulu.Krotko go streszcze:
Nastolatka mieszka z matka w domu,Pochodza z Włoch.Jej przyjaciel w ktorycj sie kocha popelnia samobojstwo,Niebawem pojawia sie w jej zyciu chlopak, poczatkowo nie lubia sie ale pozniej sa razem chociaz cialgge sie...