Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie rozumiem ludzi, którzy odradzają filmy. Przecież każdy ma inne zdanie i inny gust, ludzie, którzy się chcą wybrać do kina lub wypożyczyć film, a nie wiedzą, czy tylko nie potrzebnie stracą pieniądze mogą się sugerować recenzjami, opisami, ale nie z jednej strony internet. , tylko z paru. Jednak wiele osób sugeruje...

więcej

czy wy tez tak macie ze jak chcecie cos dodac do wam caly ekran bialy wyskakuje

czy wy tez tak macie ze jak chcecie cos dodac do wam caly ekran bialy wyskakuje bo mi tak ale to w tym dniu sie zaczelo. prosze o szybką odpowiedz

a dokładniej to chodzi o ta piosenke co w niej Lindsey Lohan gra na gitarze ....kogo to piosenka? i tytuł poprosze ;)

Wspanoały film włoskiego reżysera, który nie tylko pokazuje postać Jana Pawła II , ale też historię Polski. Trudno uwierzyć. Na początku główną postacią jest sam Karol, potem role odgrywają komuniści. Przedstawione jest też życie w Polsce po 2 wojnie światowej. Strajki robotników (stoczniowców)
Lecz co to byłby za...

Po kolejnej porażce w zmaganiu z Lost highway przejrzałem sobie dokładniej większą liczbę pozycji, które określiłbym jako "mózgo-wkręty" . Co prawda wszystko było widziane już po raz wtóry ale mimo to efekt obejrzenia kilku takich filmów pod rząd był piorunujący. Pod wpływem świeżych wrażeń postanowiłem więc zarzucić...

więcej

1.Wojna Swiatów***** stawiam że dochód bedzie ok 300 milionów dolarów
2.Sin City****220ml
3.gwiezdne wojny****420ml
4.KROLESTWO nIEBIESKIE ****180ml
A TAK NA MARGINESIE SAM "TITANIC" ZAROBIŁ ŁĄCZNIE PONAD 1 MILIARD 800 MILIONÓW COŚ TAM DAJE DO MYSILENIA NIE?(WŁADCA PODOBNIE)

ALE I TAK MULHOLLAND DRIVE JEST...

Poszukuje filmów Polskich z lat '70tych i '80tych w klimatach "Yeasterday" i "Marcowe Migdały"....coś o młodzieży - licealnej, stuydentach...czy nawet szkolnej(sp)....cos w tych klimatach!

Wpisujcie takie filmy!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

co sądzicie o filmie "Wzgórze Nadziei" i grze aktorskiej Kidman+Zellweger+Law?
PS:nie wiem czy ktoś zauważył,ale w filmie pojawia się Jack White jako Georgia.mnie się on strasznie spodobał.(Jack White był związany z Renee Zellweger,gra w zespole The White Stripes)