Nie rozumiem ludzi, którzy odradzają filmy. Przecież każdy ma inne zdanie i inny gust, ludzie, którzy się chcą wybrać do kina lub wypożyczyć film, a nie wiedzą, czy tylko nie potrzebnie stracą pieniądze mogą się sugerować recenzjami, opisami, ale nie z jednej strony internet. , tylko z paru. Jednak wiele osób sugeruje...
więcejczy wy tez tak macie ze jak chcecie cos dodac do wam caly ekran bialy wyskakuje bo mi tak ale to w tym dniu sie zaczelo. prosze o szybką odpowiedz
a dokładniej to chodzi o ta piosenke co w niej Lindsey Lohan gra na gitarze ....kogo to piosenka? i tytuł poprosze ;)
Wspanoały film włoskiego reżysera, który nie tylko pokazuje postać Jana Pawła II , ale też historię Polski. Trudno uwierzyć. Na początku główną postacią jest sam Karol, potem role odgrywają komuniści. Przedstawione jest też życie w Polsce po 2 wojnie światowej. Strajki robotników (stoczniowców)
Lecz co to byłby za...
Po kolejnej porażce w zmaganiu z Lost highway przejrzałem sobie dokładniej większą liczbę pozycji, które określiłbym jako "mózgo-wkręty" . Co prawda wszystko było widziane już po raz wtóry ale mimo to efekt obejrzenia kilku takich filmów pod rząd był piorunujący. Pod wpływem świeżych wrażeń postanowiłem więc zarzucić...
więcej
1.Wojna Swiatów***** stawiam że dochód bedzie ok 300 milionów dolarów
2.Sin City****220ml
3.gwiezdne wojny****420ml
4.KROLESTWO nIEBIESKIE ****180ml
A TAK NA MARGINESIE SAM "TITANIC" ZAROBIŁ ŁĄCZNIE PONAD 1 MILIARD 800 MILIONÓW COŚ TAM DAJE DO MYSILENIA NIE?(WŁADCA PODOBNIE)
ALE I TAK MULHOLLAND DRIVE JEST...
Poszukuje filmów Polskich z lat '70tych i '80tych w klimatach "Yeasterday" i "Marcowe Migdały"....coś o młodzieży - licealnej, stuydentach...czy nawet szkolnej(sp)....cos w tych klimatach!
Wpisujcie takie filmy!