Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chyba rok temu widziałem w TV film pt. "tuesday" albo "wtorek".
Film amerykański, raczej klasa B, rok produkcji ok 1990 - 2000 (sądząc po samochodach). Prawie cała akcja rozgrywa się w domu faceta, któremu dawno niewidziany kolega podrzuca na przechowanie torbę narkotyków. Potem już co chwila ktoś do niego wpada i...

Czesc! mam pytanko! Gdzie można kupić takie ciuchy z filmow! szukalem na necie nic nie ma! moze poda ktos jakis sklep albo cos na necie.

Jakis czas temu w tvp1 leciał francuski film. Nie pamiętam jego tytułu. Wiem tylko, ze w tytule jest coś o Werterze! Film jest o uchodzcy, który przebywa we Francji i tam zakochuje się w troche szalonej młodej dziewczynie. Jak ktoś wie o jaki film mi chodzi to niech napisze!!!Dzięki!!!

użytkownik usunięty

Witam, kiedy byłem w kinie na SinCity, przed projekcją leciał trailer jakiegoś horroru i było powiedziane że powstanie cała trylogia owych horrorów czy jakoś tak. Bardzo mi się to spodobało i pomyślałem że może to będzie warte zobaczenia. Czy ktoś może mnie poinformować jak owa trylogia/ filmy mają się zwać?? bo...

aVe

Ludu mój zapodajcie trochu tytułów filmów dziejących sie po III wojnie światowej, ukazujących exodus itp. Ostatnio grrr jeżeli nie przez kilka lat zapomina sie o tym typie filmów (no oprócz żywych trupów). Nie podawajcie tytołów np. wojna światów, dzien niepodległosci gdzie na końcu zawsze ludzkość wygrywa....

Jak dodać filmy do ulubionych na swojej stronie filmweb???

Kto wie co to za film?
http://img236.imageshack.us/img236/507/g5aaa1bd.jpg [img236.imageshack.us/im ...]

Film USA. Małe miasteczko przez które przejeżdżają dwie młode dziewczyny. Biała i czarna. Zatrzymują siż żeby coś zjeść i zostają aresztowane. Czarną w areszcie gwałci szeryf. Potem trafiają na farmę gdzie pracują i i gdzie zdarzają się przypadki zabijania więźniarek. Tam właśnie ginie ta czarna. Tej drugiej jakoś...

Chociaż wątek z Cruise'm, który próbuje ratować dobrą reputację Tatusia, bo dzieci Go nie znoszą, nie bardzo przypadł mi do gustu, tak jak i niepotrzebne odkrycie wyglądu Marsjan, ogólnie film zrobił na mnie wrażenie. Gdy pioruny zaczęły walić w ulicę - trzymałam się kurczowo fotela, podobnie w przypadku dźwięków jakie...

więcej

KIedys ogladalam swietny film na 2 ale nie moge przypomniec sobie tytulu.Krotko go streszcze:
Nastolatka mieszka z matka w domu,Pochodza z Włoch.Jej przyjaciel w ktorycj sie kocha popelnia samobojstwo,Niebawem pojawia sie w jej zyciu chlopak, poczatkowo nie lubia sie ale pozniej sa razem chociaz cialgge sie...