Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

kiedys ogladałam jakis film , horror.. bylo cos o tym jak kruki zaatakowaly jakas babke na ulicy, potem jakiegos kolesia przed kosciolem czy w kosciele przebila jakas wlocznia, jeszcze innego przecielo lustro.. jakby jakies sily nadprzyrodzone, nie pamietam juz jak to potem bylo i kto sie za tym kryl, pamietam tylko...

więcej

Prosze o pomoc ! Szukam napisaów do filmu ''Mój Pierwszy Książe'' (My First Mister ) ale nigdzie nie ma ;((( może ktoś by miał?

Co o nim myslicie??MI sie podoba...a moze ktoś z was ma go w swojej koleckji...Jak tak to dajcie znaćććććć

Ja najbardziej cenie za to wszystko co zrobił i w jaki sposób zrobił Anthonyego Hopkinsa

Mam do was prośbe. Czy moglibyście wypisac tytuły filmów, które są zrobione na podstawie horrorów Edgara Allana Poe. Z góry dziekuję:)

Trzeba wkoncu zmadrzec i cos zadzialac (napisac jakis list do telewizji a moze ktos ma znajomego ) :] U nas w tV nic ciekawego nieleci oprocz reklam eyah :P A w Fox Tv ( america ) WSZYSTKO co dobre dla oka :P Family Guy,American DAd, Malcolm in the middle i wiele super rzeczy !!!!!

Potrzebuje osoby ktora ma odcinki serialu pt" alias" agentka o 100 twarzach do sciagniecia plisssssssssssssssssssssssss
piszcie na truskawka_@autograf.pl

Szukam danych na temat jednego filmu, ale nie moge sobie nic o nim przypomnieć, oprócz tego o czym był: atrakcyjna nauczycielka chemii podejmuje pracę w szkole średniej, gdzie natychmiast staje się obiektem zalotów przystojnego ucznia. Sama ma narzeczonego i odrzuca chłopaka. Pewnego razu ten próbuje ją zgwałcić (udaje...

więcej

Czy opłaca się "załatwić" następujące filmy:
1. 36 quai des orfevres
2. Lock, stock and two smoking barrels
3. The nightmare before christmas
4. Hostage (Osaczony)
5. Trylogia Evil Dead
6. Zatoichi
Walcie swoje opinie na temat powyższych filmów, który najlepszy, a który najgorszy i czy jest sens "załatwiania"...

więcej

Dlaczego po zakończeniu konkursu na www.filmweb.pl często nie ma podanych osób nagrodzonych??