Chcialem sie zapytac , ktora komedia po 1990 roku podobala sie Wam najbardziej. Podajcie swoje typy bo chętnie bym sobie cos ogladnal i przydalaby mi sie wasza opinia co jest godne ogladniecia.
Witam! Czy ktoś może posiada ten film? Jest mi on pilnie potrzebny więc gdyby ktoś miał niech tu pisze. z góry dzięki.
Mam pytanie moze ktoś pomoże. Ze dwa lata temu widziałam film i szukam tytułu. Film opowiadał historię kilku żołnierzy, którzy zgubili sie w lesie i trafili do okopów niemieckich. Po jakimś czasie zaczęły dziać sie z nimi dziwne rzeczy, zaczeli sie w najrózniejszy sposób zabijać. Robili to tak długo, aż pozostał jeden....
więcejCzy wie ktoś z was gdzie lub, czy wogóle można dostać kopie takich starych filmów. Nie chodzi mi tu o jakieś konkretne produkcje, ale nawet o paro sekundowe ujęcia dokumentalne. Nie chodzi mi o filmy Braci Lumiere, bo je można bez problemu zassać z internetu. Proszę o jakąkolwiek informacje na ten temat. Tom dla mnie...
więcejHej !! Mam pytanko!! Jestem ciekawa czy waszym zdaniem warto iść na "Garbi: Super Bryka" czy nie ?? Czekam na wasze zdania !! papa!! ;-)
Tim Burton miał pierszeństwo (powiedzmy w dziejach nowożytnych), genialnego aktora Jacka Nicholsona, intygujący jak się wtedy mówiło wzrok Michaela Keatona, osobistą ekspresję w budowania specyficznego klimatu jakiego wymagało przedstawienie miasta Gotham oraz muzykę Prince'a. Kiedy po wersji Burtona kolejne postacie...
więcejszukam filmu ktory widzialam swego czasu na dkf-ie, fabuka mniej wiecej taka, ze mezczyzna poiznaje kobiete w jakims barze czy knajpie i ona zaprasza go do siebie bo jej wspollokatorka sprzedaje jakies rzezby czy cos w tym stylu. ona podoba mu sie wiec idzie w odwiedziny, ale znajduje jakas masc na blizny w jej torbie...
więcejJa najbardziej lubię Piratów z Karaibów :D:D a wy??Napiszcie wasze najbardziej ulubione filmy to będą takie propozycje może zobacze te filmy jak coś napiszecie?
witam
moze to troszke dziwna sprawa...ale poszukuje szukam mialbym pytanie czy ktos moze takiec cos widzial i wie lub ma...chodzi mi o fim animowany z Chuckiem Norrisem z 1986 roku pt. Chuck Norris: Karate kommandos
LINK: http://www.filmweb.pl/Chuck,Norris%3A,Karate,kommandos,%281986%29,o,filmie,Film, id=141849...