To dopiero zagadka - jak miałaby wyglądać taka lista. Łatwo jest wymienić "typowo męskie" filmy - wszystkie typu "Rambo", "Pluton", "Terminator", "Rocky".... Ale jakie tytuły są właściwe dla facetów poukładanych i myslących? Ciekawe, jakie macie pomysły. Szczególnie zależy mi na tych poukładanych i myślących -...
Może ktos wie co to za flim, podobno ostatnio leciał w tv "chłopaki ciągle mi myli głowę w sedesie, potem sam ją im tam wkładałem...." Z JAKIEGO TO FILMU????????
poszukuje naprawde dobrych filmow grozy. takich ktore trzymaja w napieciu do statniej minuty i gdzie zakonczenie jest zaskoczeniem dla widza :) prosze o jakies tutuły warte uwagi
Akcja toczy się w szpitalu psychiatrycznym. Młoda kobieta trafia do szpitala i odkrywa że w starym skrzydle(obecnie juz zamkniętym) doszło przed laty do dziwnych zdarzeń. W sprawę zamieszany jest dyrektor placówki.W starym skrzydle szpitala dzieją się dziwne rzeczy,między innymi zmarli (duchy)chodzą po korytarzach....
Drodzy weryfikatorzy. Technet weryfikowal czesc moich plakatów dodanych 4 m-ce temu i wszystkie odrzuca piszac brak w źródle. Jak je dodawalam, to w zrodle byly, to nie moja wina, ze dopiero teraz sa weryfikowane i stona zmnienila link do tych pozycji. Inni weryfikatorzy to akceptuja, a on odrzuca. Czy można coś z tym...
więcej
Witam :) Wiem, że jest tu podobnych tematów wiele - jaki to film z którego cos tam pamietam. Mam podobny przypadek - bardzo mi zalezy na tytule następującego filmu:
Leciał on z 2 lata temu bodajze na tvnie, a opowiadał o matce alkocholiczce i jej synku. Obiecywała synkowi, ze się zmieni, jednak jej to nie...
nie chce nikomu zawracac glowy, ale chce sobie sciagnac jakies dobre horrory i byc moze ktos mogly mi jakis polecic? bylabym wdzieczna, jak znacie oryginalny tytul to go tez wpiszcie, z gory dziekuje, pozdrawiam:-)
Są takie trzy - Lot nad kukułczym gniazdem - 15 razy
Rio Bravo - nie liczyłem i podobnie Siedmiu samurajów
Te trzy zabrałbym na bezludną, gdyby było tam na czym oglądać - hej