Czesc co sadzice o kinie lat '80 bo ja uwazam ze to jeden z najlepszych okresow kina tyle swietnych filmow..Powrot do przyszlosci, Pogromcy duchow, Batman, Koszmar z ulicy wiazow,...Dirty dancing, top gun..i wiele innych dobrych pozycji...troche kiczu bylo w niektorych filmach ale i tak oglada sie je swietnie i nikt o...
więcejkiedy wchodzi do kin najnowsza częśc Harrego Pottera?? chodzi mi o "Harry Potter i czara ognia" ... wogule kto lupi Pottera a kto nie i dlaczego.... piszcie...
Nie wiecie może czy został wyreżyserowny film na podstawie książki W. Whartona "niezawinione śmierci"???
kurka no, ale telemaniak to komedia, zakochany bez pamieci to tez komedia, truman show, czlowiek z ksiezyca, majestic to tez komedie!!
ja pytam czy Jim gral w filmach ze tylko obyczajowy czy dramat!!
szukam linkow skad mozna zassac zwiastuny w WMV HD, cos jak ten do Serenity na stronie filmwebu. Kilka znalazlem na http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/content_provider/film/contentshowc ase.aspx [www.microsoft.com/windo ...] zna ktos jakies inne linki?
Czy znacie jakieś filmy które zasługują według was na tytuł film kultowego?Według mnie są to gwiezdne wojny(zawsze to samo:)) i wiele,wiele innych znakomitych filmów.