Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ma ktos moze ta francuska piosenke? Czesto pojawia sie w filmach, taka wolno romantyczna, jezeli ktos moglby mi ja przeslac prosze o kontakt na gg nr: 2978142

nie chce nikomu zawracac glowy, ale mam prosbe: chce sobie sciagnac pare dobrych horrorow, wiec jakbyscie mogli mi cos zaproponowac to byloby super. Jesli znacie oryginalne to piszcie, bylabym wdzieczna. Z gory dzieki, pozdr:-)

Akcja toczy się w szpitalu psychiatrycznym. Młoda kobieta trafia do szpitala i odkrywa że w starym skrzydle(obecnie juz zamkniętym) doszło przed laty do dziwnych zdarzeń. W sprawę zamieszany jest dyrektor placówki.W starym skrzydle szpitala dzieją się dziwne rzeczy,między innymi zmarli (duchy)chodzą po korytarzach....

Oglądałem go kiedyś na jakimś maratonie filmowym. Film jest czarno-biały(lata 30?), produkcji amerykańskiej(chyba?), opowiada o kilku facetach którzy ciężarówkami przewożą jakieś niebezpieczne substancje(tak mi się wydaje), i mają mało czasu, by dowieźć do celu. To tyle co udało mi się przypomnieć. Z góry dzięki za...

-najgorszy film:
-najgorszy aktor:
-najgorsza aktorka:

z jakich stron mogę ściąga filmy? chodzi mi np. o strony typu www.osiolek.pl. Zna ktoś? Z góry dzięki! :)

czyli najlepszy film jaki ostatnio ogladaliscie ,aktor ,aktorka

Jak się zapatrujecie na zmiany oryginalnych utworów? Np RAN Kurosawy- czy to jeszcze jest Shakespeare? Jak daleko można się posunąć w zmainach oryginału? A przecież w Ran jest ten klimat szekspirowski, tragedia Króla Leara... A Niebo nad Berlinem i to okropne MIasto Aniołów (z cudownym skądinąd Cagem)? No?

Błagam, powiedzcie, gdzie je można zdobyć, albo chociaż obejrzeć, jestem spragniona wszystkiego!!! Mówię o płytach (divixach), albo VHSach, bo DVD niestety jeszcze nie mam :( A może ktoś mógłby mi pożyczyć...?

Kilka dni temu dotarłem do konca tej niesamowitej opowiesci. Dzielo samo w sobie. Zadziwiająca odwaga i wyobraźnia twórcy...
Zanim będziemy sie wspolnie (mam nadzieje) delektowac dzielem Spielberga, zdecydowanie polecam PRZECZYTAĆ PRZED FILMEM KSIĄŻKĘ, o której właśnie mowa:)

Uważam, że jesli Spielbergowi uda sie...

więcej