Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ale taki film, który moglibyście oglądać na okrągło i nigdy by wam się nie znudził?

czy wy tez uwazacie ze teraz co raz mniej produkuje sie dobrych horrorow ?
nie wiem fczy zauwazyliscie ale wszystkie horrory ktore ostatnio wchodza do kin polegaja na "obrzydzeniu" a nie na "starchu" ... a wlasnie chyba filmy typu horror maja byc straszne ... maja wywierac lekka adrenalinke a nie obrzydzac ......

Znacie jakies bardzo smutne filmy ?? takie co nawet łzy wywołują u oglądających ?? napiszczie tytóły. THX

Często jest tak, że przeglądam program telewizyjny, widząc tysiące filmów ( no może nie tysiące, ale kilka na prewno). Widzę je wszystkie i nie wiem na co się skusić. Mam więc następujacą propozycję. Wpisujmy filmy, które warto zobaczyc. Razem z kanałem i godzina, o której się zaczyna. Dzieki.

Drodzy Filmwebowicze wpisujcie tu filmy, które dostarczyly wam najsilniejszych przeżyć, wzruszeń i emocji......wiele jest takich filmów, ale jak zaczne od ''Pięknego umysłu" z Russelem Crowe'em. Stworzył wspaniałą kreację chorego na schizofrenie geniusza.Zagrał tak przekonujaco,że w jego oczach widziałam prawdziwe...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Napisałem już ponad 30 ciekawostek naraz i czekałem se na jakieś punkty :D :P . A tu nic było z 10 " w trakcie weryfikacji" ale i tak po kilku dniach wszystko znikło " nie zaakceptowano" i punktów nie ma :(
I mam pytanie jakie mają byc ciekawostki żeby mi je przyjeli i żebym miał jakieś punkty

/X\(-)/X\...

Wymienie sie filmami dvd kopie z orginałów zainteresowanych zapraszam na mail polkarnas@wp.pl

Co sądzicie o remakach? Czy powinno coś takiego istnieć? Tak czy nie? Odpowiedź uzasadnij ;).

Słyszałem że wyszła jakaś specjalna edycja tego wyśmienitego filmu ale nie wiem czy to prawda. Jeśli ktoś wie o czymś takim to proszę aby napisał czym się różni od edycji normalnej. Podziemnego Kręgu zrobił na mnie wrażenie więc jeśli są np. dodane jakieś sceny to muszę mieć tą wersje.
Z góry dziękuję.