Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Może wiecie, czy powstał już scenariusz do tego filmu? Jestem bardzo ciekaw...i kiedy zaczną prace nad filmem?:)

Ja bym chciała żeby nakręcono film na podstwie ksiązki ,,Lady-jak stałam się suką''

Jakie masz do niej nastawienie???

Agencja Filmowa Film & Television Production jest organizatorem IV Zielonogórskiego Przeglądu Filmów Nieprofesjonalnych, który odbędzie się w "Winobranie”, czyli - dni Zielonej Góry: 8-10 września 2005

Cele festiwalu to: Propagowanie szeroko pojętej kultury filmowej, wspieranie młodych twórców, zachęcanie...

więcej

Ostatnio modne stały się filmy biograficzne " Ray", "Aviator", "Karol -człowiek który został papieżem". Jakie są Wasze ulubione filmy biograficzne??

Charakteryzacja to niewątpliwie jeden z najważniejszych elementów filmu. W jakich filmach była ona najlepsza??

4 część obecgo...bo nie pamiętam...i prosilbym dokładnie...plissss!

Może to zabrzmieć śmiesznie, ale chciałbym abyśmy wypisali wszystkich kozackich bohaterów filmów. Napiszcie tytuł danego filmu, postać oraz aktora, który ją zagrał. Moim zdaniem na miano kozaka ( dla niektórych: osoba kozacka, to: odważny, najczęściej sprawiedliwy, mocny no i poprostu kozak :), tak więc zasługują na to...

więcej

Na pewno jest wiele takich filmów, które można oglądac po milion razy i... nie starzeją się. Ciągle, ciągle wzbudzają śmiech, zadumę, przerażenie, wyciskają łzy. Zapraszam do stworzenia takiej listy naszych wiecznych milości ekranowych:)
Ja głosuję na "Czułe słówka".

Ma ktos moze ta francuska piosenke? Czesto pojawia sie w filmach, taka wolno romantyczna, jezeli ktos moglby mi ja przeslac prosze o kontakt na gg nr: 2978142