No dla mnie to niewątpliwie scena pod prysznicem w "Psychozie " Hitchcocka....ufff az ciarki przechodza mi na mysl o tamtej scenie
Gdybyś miał/miała zagrać w jakimś filmie to, w jakim, kogo i dlaczego?
Może ja zacznę, ja chciałbym zagrać Cezara w „Asterix i Obelix: Misja Kleopatra”
Bo na końcu, kiedy Kleopatra (cudowna Monica Bellucci) pokazuje mu pałac wspomina coś o 662 sypialniach i od razu potem oni no wiecie:) nigdy nie...
Czy ktoś wie kiedy bedzie puszczany 9 sezon w TVP ?? i czy ktoś ma jakieś strony gdzie można ściągnąc wszystkie seriale z całej serii od 1 - 9 ?????
Witam... bardzo prosze o pomoc... pare lat temu ogladalam film... glownie byl to film o przyjeciu:) przynjamniej to najbardziej pamietam. A osoba ktora najbardziej mi zapadla w pamiec byl kelner ktory zamiast roznosic wypijal drinki... i jescze pamietam bardzo rozbudowana siec basenikow w domu ale moze to byc bledna...
więcejjakieś 2 lata temu dosyć głośno było o pewnym filmie. Rzecz działa się w biurze, a bohaterowie byli.... nadzy! Czy ktoś może mi podac jego tytuł? Z góry wielkie dzięki
Jestem tu nowy!I niewiem jak to ugryźć ;( jest ktoś kto moze mi pomóc? chciałbym oglądać zwiastuny ale niewiem jak nie mam tego quick time bo niewiem jak go uruchomić by wszystko dzialało
Jakie są wasze najlepsze, ulubione fragmenty z filmów [ róznych ].
Oto moje : (kolejnosc przypadkowa)
- Twierdza [ The Rock ], gdy N.Cage wstaje i zaczyna machać flarą po czym następuje wybuch
- Helikopter w ogniu [ Black Hawk Down ], przelot nad plażą, po czym zaraz sie rozpęta piekło.
- Wedding Date...