DZIEŃ 09-07-2005
GODZINA 01:54 w nocy
Właśnie obejrzałem film na TVN-nie "Dzikość serca" z Nicolasem Cagem i Laurą Dern .Film Davida Lyncha z 1990 roku.Muszę przyznać się ,że oglądałem ten film pierwszy raz , choć ma już 15 lat. Film jest nieźle zakręcony ,dziwy, klimatyczny i ciekawy.Kreacje aktorskie , świetne...
Gdzie można zobaczyć jak wyglądała prawdziwa przyjaciółka bohaterki "Monster" Charlize Theron (chodzi mi o zdjęcia), Selby (Selbie?) Wall? Mam wrażenie że jej nie było.W każdym bądź razie moje poszukiwania na nic się zdały.
nie mam na myśli takich które od razu się na myśl nasuwają typu - titanic czy love story, tylko takie mniej znane jak np "a walk to remember" Czekam na wasze propozycje
Może ktoś mnie uratuje i napisze jaki tytuł ma film pochodzacy z końca lat 80 lub też poczatku 90. Opowiad on o wyscigach pontonów rywalizujących ze sobą drużyn. Wynikało z tego wiele zabawnych sytuacji. Tyle pamiętam. Pomóżcie!!
... w którym gra grzegor halama, edyta jungowska..film opowiada o pielgrzymce bodajże do Włoch .. autokarem... taka polska komedia.. ktoś kojarzy o jakim filmei mówię i jaki jest jeg tytuł?
Strasznie podobała mi się "Wojna Światów". Spielberg świetnie kręci filmy. Każdy film nakręcony przez tego człowiek strasznie mi się podoba! W roku 2004 zarobił 75 mln $ to chyba potwierdza, że jest świetny a jak wy myślicie??
1. Jak można pożerać w kinie ogromne ilości chipsów, które są umieszczone w szeleszczących opakowaniach....jak ktos ma napady głodu podczas 2 godzin oglądania filmu to niech sobie popkorn kupi (strasznie śmierdzi ale przynajmniej nie ma papierka tylko kartonowe pudełko) ! ! ! ! Poza tym jak ktoś umiera z pragnienia to...
więcej
Mam już ponad 1000 filmów cały jeden pokój jest filmami niektóre są nawet z lat 50 po moim dziadku co ja mam z tym zrobić
PS Jak ktoś jakiś film chce zapraszam na bloga to mu cały