Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Moje typy - Wieczny student, Eurotrip, 50 pierwszych randek, Kumple, Parcie na tarcie, Bad boys (obie części) , Asterix i Obelix: Misja Kleopatra(najlepiej w polskiej wersji językowej:D), But Manitu, Haker. O czymś zapomniałam ?? :D

Ja po dokładnym obejrzeniu tego filmu myślę, że... On nikogo nie zabił. Jeśli widzieliście ten film to proszę o waszą opinię :)

Wyobraźcie sobie że mozecie zagrać u boku jakiegokolwiek aktora w jakimkolwiem filmie. W jakim filmie i z kim byście chcieli zagrac?????

Poszukuję filmu Sylwestra Latkowskiego "PUB 700" na jakimkolwiek nośniku. Jeśli ktoś wie gdzie można go zdobyć będę wdzięczna za każdą informację.

Film ......no ogladalam kiedys film w którym grał bardzo fajny aktor i moze ktos z was kojarzy tytul tego filmu. Pamietam tyle:

Owy świetny aktor w filmie na imie miał ADAM
Poznał on jakąś dziewczyne....właściwie to ona była postacią pierszoplanową. Zdaje sie że ona dla Adama rzuciła swojego mena i okłamywała swoją...

więcej

zapraszam fanow kina tamtych lat, wierze ze wciaz istnieja

Kiedyś leciał na TVNie w niedzielę :D
że kosmici przylecieli do takiego budynku. Pomagali swoim przyjaciołom prowadzić restaurację itp.
Ktoś chciał rozwalić ich blok.. W końcu go rozwalali, ale został taki gościu z psem i razem z kosmitami go naprawili..

Stary film to był :D

To był film taki fajny :D

jakaś dziewczyna znalazła chłopka na plaży i wzięła go pod swój dach. Pracował u jej ojca i uczył się wszystkiego od nowa.. Później oni się pokochali o syna urodziła mu ta babka. Później on, albo to ona zachorował/a i umarła.. A na końcu była taka scena, że właśnie ona, albo on tańczył z...

więcej

czy ma ktoś filmy tego wybitnego człeka i byłby skłonny się podzielić (mam - Rashomon'a, Yojinbo, Thron of blood, 7 samorajow i Hidden Fortress), moze uda mi sie skolowac takze madadayo wiec jezeli ktos ma cos innego Kurosawy i czuje w sobie pzryplyw dobroci to niech sie zglosi :))) Mozemy sie wymienic!!! Pozdrawiam i...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem