Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Owszem, wg sklepów internetowych ukazała się wczoraj - 8 lipca(na stronie dystrybutora ani słowa). Chciałem kupić wcześniej, ale powitał mnie napis "Brak u dystrybutora"(!). Teraz wypuścili znowu. I jedna rzecz mnie ciekawi: Czy poprawili tłumaczenie? Na www.vivid.pl można przeczytać w komentarzach do tego filmu jakie...

więcej

Dwoje małych dzieci zakochuje się w sobie i uciekają z domu do Wenecji, żeby przepłynąc koło Mostu Zakochanych (?). Pojechali do Wenecji z jakimś staruszkiem, który był oszustem.. Itp..
Więcej nie pamiętam ^^

Czy ktoś może kojarzy ten film?

Jestem fanem kina drogi, ale widziałem tylko kilka dobrych filmów z tego gatunku. Jutro leci jeden z nich - "Dzikość serca". Polećcie jakieś inne.

Małgorzata Kożuchowska
Agnieszka Włodarczyk
no i trzeciej nie wiem

Piszcie swoje typy

Ludzie! O proźbe was prosze.Czy wie kto co sie dzieje z tym filmem ?

Który waszym zdaniem filmy był lepszy ??? :p

Ostatnio opowiadam koleżance film (mówie że jest Świetny itp) no i doszło do tego że powiedziałam jej że to polski film (komedia), a ona na to że skoro polskie to ona nie będzie ogladać bo to na pewno jakiś chłam.....Szczęka mi opadła!! Ja uważam że polacy (mimo tragicznego wręcz budżetu :D) robili, robią i nadal będą...

więcej

Wczoraj obejrzałem w kinie nową produkcję pt. "Roboty". Szczerze mówiąc - nic ciekawego. Efekty oczywiście na niezłym poziomie, ale nie ma w nich nic, czego jeszcze nie widziałem. Śmiechu też nie spodziewajcie się za wiele, bo jeśli już pojawiał się na sali, to raczej w momentach, gdy żart był "między wierszami", czyli...

więcej

Gdy przeczytalem to haslo, wybuchnalem w kinie smiechem. Ale chwile pozniej, te dwa zdania daly mi duzo do myslenia... czy nie uwazacie, ze haslo to jest zbyt dwuznaczne i za bardzo kojarzy sie z meskimi genitaliami? A to przeciez film dla dzieci. Czy to chwyt marketingowy dystrubtora, by zachecic doroslych do kina na...

więcej

Ja osobiście nigdy bym nie poszłabym na Miss Agent 2 :/