Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Od poniedziałku 11 lipca, stacja TVN7 przypomni nam wszystkie odcinki serialu "Brygada Ratunkowa" (Third Watch). Serial będzie emitowany raz w tygodniu, w każdy poniedziałek o 22PM.

mortal kombat
mortal kombat 2
freddy vs.jason

Lwie Serce z 1990 ( jeden z lepszych filmuw Van Damma )

poszukuje filmów takich jak Włoska robota...Perfekcyjny plan, perfekcyjne wykonie ale. . . :D Lubie je oglądac - te wszystkie przygotowania to akcji :D

"Dirty dancing", "Honey" -czy mozecie mi polecić podobne filmy do tych co ja wymieniłam? Chodzi mi aby był równiez ukazany taniec , fajna muzyka .. Sugerujcie sie tymi co już podałam :) i polećcie mi jakiś :) Thx

Jestem fanem kina drogi, ale widziałem tylko kilka dobrych filmów z tego gatunku. Jutro leci jeden z nich - "Dzikość serca". Polećcie jakieś inne.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Czy jest film, z którego wyszliście z kina? Lub coś podobnego?

Witam wszystkich ;]
Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś z was podsunął mi tytuł bardzo wzruszającego melodramatu. Takiego, który brutalnie szarpał waszym gardłem ;) Najbardziej zależy mi na przedstawiajacym niespełnioną miłość, lub taka miłość, która została tragicznie przerwana.
Co tu bedę dużo mówić. Zależy mi...

więcej

Co sądzicie o tym, ze gwiazdy muzyki grają w filmach? Uwarzacie, że to przegięcie, że skoro są już w branży muzycznej to nich się tego trzymają, czy może jest to super sprawa? Może znacie jakieś gwiazdy, które lepiej grają niż śpiewają i powinny tym się zajmować?? Proszę o wasze cenne opinie.....:):)