Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Co sądzicie o tym, ze gwiazdy muzyki grają w filmach? Uwarzacie, że to przegięcie, że skoro są już w branży muzycznej to nich się tego trzymają, czy może jest to super sprawa? Może znacie jakieś gwiazdy, które lepiej grają niż śpiewają i powinny tym się zajmować?? Proszę o wasze cenne opinie.....:):)

Miałem to nieszczęście obejrzeć wczoraj (środa) fragment tego filmiku w którym jakiś facet rozmawia z panem bogiem. Uśmiałem się do łez, bo ten niby ateista gada z bogiem jak ze starym przyjacielem. Panie reżyserze i scenarzysto, to Żałosna Bzdura, Ateista nigdy nie zniżył by się do tak niskiego poziomu. Po raz kolejny...

więcej

Ciekawe czy film ''Wojna światów'' lub Tom Cruse dostanie Oscara???

ogłaszam ranking, wpisujcie swoje typy dla nabardziej i najmniej zasłuzonego oscara w kategori FILM! Moje typy to:
1. Najbardziej zasłużony - FORREST GUMP z 1995
2. Najmniej zasłużony - TITANIC z 1998

Miałem to nieszczęście obejrzeć wczoraj (środa) fragment tego filmiku w którym jakiś facet rozmawia z panem bogiem. Uśmiałem się do łez, bo ten niby ateista gada z bogiem jak ze starym przyjacielem. Panie reżyserze i scenarzysto, to Żałosna Bzdura, Ateista nigdy nie zniżył by się do tak niskiego poziomu. Po raz kolejny...

więcej

Film LŚNIENIE obejrzalem pierwszy raz wczoraj po tym jak zajrzalem na to forum. Szczerze mowiac - jesli ktos nie widzial takiego filmu, jak Lśnienie Kubricka, nie powinien w ogole wypowiadac sie na temat "grozy i klimatu w filmie"... Ten film jest dziełem sztuki sam w sobie! Nie pominę tu kwestii GENIALNEJ, MISTYCZNEJ,...

więcej

FULL METAL JACKET
To kolejny film Kubrick'a, jaki mialem przyjemnosc zobaczyc. Film zdecydowanie godny obejrzenia. Film podzielony jakby na dwie czesci: szkolenie, a potem Wietnam... Osobiscie uwazam, ze "pierwsza czesc" filmu zdecydowanie lepsza.
Warto zobaczyc!!!
Przy okazji mam pytanie:
Jaki film Kubricka...

czy pamiętacie może taką bajke o elfach które zamiast ludzi szyły w nocy buty...seria tych bajek zaczynała się tak, że dwójka dzieci wchodziła na strych i zaczynała czytać stara księgę z bajkami...czasem zastępowała je kobieta, która siedziała w fotelu i na głos czytała tę samą książkę...jeśli ktoś pamięta te serię,...

więcej

mam wersję DiviX511.AC3 .Szczęśliwych posiadaczy proszę o kontakt

Po "Polskich akcentach w filmach i serialach™" przyszedł czas na Polaków, którzy osiągneli sukces i zrobili karierę za granicą. Wbrew pozorom takich ludzi nie jest mało. LISTA W TRAKCIE KOMPLETOWANIA. PEŁNY SPIS OD SIERPNIA! ZAPRASZAM!

PS. Wszyscy którzy w jakiś sposób chcą pomóc przy kompletowaniu listy...