Moi drodzy serdecznie polecam film !!który niebawem wejdzie na ekrany kin.poprostu zajefajny !!Horror opowiadający o grupce przyjacił w wymarłym mieście gdzie zaczynają się dziać rózne dziwne rzaczy związane z domem z wosku który siętam znajduje !!!GORĄCO poleacem !!!pozdro
Keanu Reeves już nie spotyka się z babcią, Diane Keaton! Uff... Gość wreszcie poszedł po rozum do głowy i znalazł sobie młodszą partnerkę. Jest nią 26-letnia (czyli tym razem młodsza o 15 lat!) Lynn Collins, którą znamy z filmu "Dziś 13, jutro 30". Aktorzy zetknęli się ze sobą na planie obrazu "II Mare". Keanu...
http://seksowni-aktorzy.blog.onet.pl [seksowni-aktorzy.blog.o ...] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Kiedys taki temat miałem u siebie na blogu (zresztą istnieje do dziś). Temat dotyczył Waszych odczuc po oglądnięciu tego filmu- podobał się, czy nie- i dlaczego. Mało osób sie wypowiedizało, a ja jestem ciekaw czy społeczność FilmWebu go potępia czy lubi....
Dlatego czekam na Wasze opinie.
Mam pytanie na film który mnie nurtuje:
Akcja filmu dzieje się gdzieś za wschodnią granicą (chyba rosja) wydarzenia maja miejsca na planie filmowym...takie wszystko jest stare, niskobudżetowe i pracuje tam kobieta która jest niemową, która przez przypadek zostaje zamknieta w tym studiu. Kobieta ta odkrywa że na...
Zapomniałem tytuł filmu, emitowany był kilka lat temu na kanale Polsat późnym wieczorem. Fabuła opowiada historie pewnego wysokiego rangą oficera armii amerykańskiej walczacego w wojnie chyba secesyjnej, który panicznie bał sie zginąć widzac rzeź swojej kompanii i swoich podwładnych chowa sie pomiedzy ciała i udaje mu...
więcejMam pytanie - wie ktoś może jak ma na imię włoska modelka ktora występowala w reklamie"vodafone",grala tez w jakiejs komedii włoskiej(zgubila sie w małym miasteczku, 3 faceci zakochali sie w niej pomagali a tym samym rywalizowali o nia)
Jako że jestem tutaj nowy, na początek pozdrawiam wszystkich. Mam pytanie: Czy ktoś posiada ten film?? W dowolnej formie (CD, DVD, VHS) Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś miał i zrobił mi kopie, oczywiście odpłatnie. Bo szczerze przyznam że nawet napaliłem sie na ten film :D Oczywiście za sprawą przepięknej piosenki...
więcej