Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Moi drodzy serdecznie polecam film !!który niebawem wejdzie na ekrany kin.poprostu zajefajny !!Horror opowiadający o grupce przyjacił w wymarłym mieście gdzie zaczynają się dziać rózne dziwne rzaczy związane z domem z wosku który siętam znajduje !!!GORĄCO poleacem !!!pozdro

Keanu Reeves już nie spotyka się z babcią, Diane Keaton! Uff... Gość wreszcie poszedł po rozum do głowy i znalazł sobie młodszą partnerkę. Jest nią 26-letnia (czyli tym razem młodsza o 15 lat!) Lynn Collins, którą znamy z filmu "Dziś 13, jutro 30". Aktorzy zetknęli się ze sobą na planie obrazu "II Mare". Keanu...

http://seksowni-aktorzy.blog.onet.pl [seksowni-aktorzy.blog.o ...] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

jaki według was jest najlepszy polski film tylko ze musi on być czarno biały??

Kiedys taki temat miałem u siebie na blogu (zresztą istnieje do dziś). Temat dotyczył Waszych odczuc po oglądnięciu tego filmu- podobał się, czy nie- i dlaczego. Mało osób sie wypowiedizało, a ja jestem ciekaw czy społeczność FilmWebu go potępia czy lubi....
Dlatego czekam na Wasze opinie.

Mam pytanie na film który mnie nurtuje:
Akcja filmu dzieje się gdzieś za wschodnią granicą (chyba rosja) wydarzenia maja miejsca na planie filmowym...takie wszystko jest stare, niskobudżetowe i pracuje tam kobieta która jest niemową, która przez przypadek zostaje zamknieta w tym studiu. Kobieta ta odkrywa że na...

potrzebuje fajnye horroy badz komedie moze mi ktos cos polecic.............

Zapomniałem tytuł filmu, emitowany był kilka lat temu na kanale Polsat późnym wieczorem. Fabuła opowiada historie pewnego wysokiego rangą oficera armii amerykańskiej walczacego w wojnie chyba secesyjnej, który panicznie bał sie zginąć widzac rzeź swojej kompanii i swoich podwładnych chowa sie pomiedzy ciała i udaje mu...

więcej

Mam pytanie - wie ktoś może jak ma na imię włoska modelka ktora występowala w reklamie"vodafone",grala tez w jakiejs komedii włoskiej(zgubila sie w małym miasteczku, 3 faceci zakochali sie w niej pomagali a tym samym rywalizowali o nia)

Jako że jestem tutaj nowy, na początek pozdrawiam wszystkich. Mam pytanie: Czy ktoś posiada ten film?? W dowolnej formie (CD, DVD, VHS) Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś miał i zrobił mi kopie, oczywiście odpłatnie. Bo szczerze przyznam że nawet napaliłem sie na ten film :D Oczywiście za sprawą przepięknej piosenki...

więcej