Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

mam pytanie czy ktos ma moze napisy do niemieckiego filmu WIE FEUER UND FLAMME [jak ogień i płomienie] ?? szukalam na necie ale nie znalazlam nigdzie:/ i czy ktos widzial moze ten film?? bo na samym poczatku leci muzyczka ktora leci tez ostatnio w reklamie ale nawet nie wiem czego to reklama:/ ale ta muzyczka bardzo mi...

więcej

Jest to polski film, mniej wiecej lata 70-te. Akcja rozgrywa sie na przejsciu granicznym. Matka z corka (a moze ktos tam jeszcze ) nie dostaja pozwolenia na przekroczenie granicy... To tyle - wiecej nie pamietam. Bede bardzo wdzieczny za podpowiedz.

Jest to polski film, mniej wiecej lata 70-te. Akcja rozgrywa sie na przejsciu granicznym. Matka z corka (a moze ktos tam jeszcze ) nie dostaja pozwolenia na przekroczenie granicy... To tyle - wiecej nie pamietam. Bede bardzo wdzieczny za podpowiedz.

Pamiętam jak na jednym z pierwszych pokazów "Władcy Pierścieni: Powrót Króla" i wogóle na wielu innych, miałem zapewnione przez współoglądajacych dodatkowe "atrakcje" w postaci przestrzennego oddłosu pożeranego popcornu i chipsów, który z wdziękiem dopełniały:szelest foliowych torebek i tupot nóżek parolatków, które...

więcej

w zeszłoroczne wakacje oglądałam film gdzie na samym początku ginie kobieta - zostaje ona przygnieciona przez lodówkę która wypadła z samolotu. Od roku juz prawie gnębi mnie co to był za film. Niestety nie znam aktorów którzy tak grali ale film był ogólnie o pechu i jakimś mordercy który wszystkich zabijał bo chchaił...

więcej

Ciekawe, bo przeczytałem ostatnio w wywiadzie z Laurencem Fishburnem, że bracia Wachowscy rozważają czwartego matriksa.
Jeśli miałby powstać, to zdjęcia mogą się rozpocząć nawet w tym roku!

Część druga i trzecia (wg. mnie) nie były najlepsze, więc może chociaż czwarta dorówna poziomem kultowej jedynce.

widocznie Lucas'owi i Spielberg'owi nie bardzo się śpieszy,ale ja już kipię z niecierpliwości.Zastanawiam się o czym może traktować następna przygoda i kto będzie młodym pomocnikiem, oby nie Haydensen:),może by jakaś petycja do wyżej wymienionych panów o przyspieszenie zdjęć, co by żaden z nich przedwcześnie nie zszedł...

więcej

Wie ktoś co to za piosenka leci podczas finału w Miss Agent,
kiedy uczestniczki występują w takich zielonkawych sukienkach,tańczą układ,a na głowach mają coś takiego jak Statua Wolności.

hej nie moge znalezc na filmwebie tego filmu [2002 rez. rudolf van der berg]
czy ten film byl wogole dodany???
proponuje zainteresowac sie tym brakiem
pozdro

Co się dzieje z tym światem skoro tak wspaniały serial, będący realistycznym przełożeniem naszego codziennego życia na ekran nie doczekał się tej prestiżowej nagrody ?? Wiem, że seriale startują w boju o Emmy, ale tej nagrody również serial nie otrzymał .. Jak to możliwe ?? Czy nie widzieliście tego jakże prawdziwego...

więcej