Mam pytanie na film który mnie nurtuje:
Akcja filmu dzieje się gdzieś za wschodnią granicą (chyba rosja) wydarzenia maja miejsca na planie filmowym...takie wszystko jest stare, niskobudżetowe i pracuje tam kobieta która jest niemową, która przez przypadek zostaje zamknieta w tym studiu. Kobieta ta odkrywa że na...
Zapomniałem tytuł filmu, emitowany był kilka lat temu na kanale Polsat późnym wieczorem. Fabuła opowiada historie pewnego wysokiego rangą oficera armii amerykańskiej walczacego w wojnie chyba secesyjnej, który panicznie bał sie zginąć widzac rzeź swojej kompanii i swoich podwładnych chowa sie pomiedzy ciała i udaje mu...
więcejMam pytanie - wie ktoś może jak ma na imię włoska modelka ktora występowala w reklamie"vodafone",grala tez w jakiejs komedii włoskiej(zgubila sie w małym miasteczku, 3 faceci zakochali sie w niej pomagali a tym samym rywalizowali o nia)
Jako że jestem tutaj nowy, na początek pozdrawiam wszystkich. Mam pytanie: Czy ktoś posiada ten film?? W dowolnej formie (CD, DVD, VHS) Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś miał i zrobił mi kopie, oczywiście odpłatnie. Bo szczerze przyznam że nawet napaliłem sie na ten film :D Oczywiście za sprawą przepięknej piosenki...
więcejCzy ktoś zna tytuł filmu, który opowiadał o psychopacie/pilocie samolotu? Zabijał kobiety, blondynki (w samolocie tez jedną zabił) bo były mu potrzebne do jego układanki. Kolekcjonował ich części aby ułożyć całość. No i nikt nie wiedział kim on jest. (Ten aktor miał taki straszny wyraz twarzy). Pamiętam jeszcze, że...
No, tu się możecie wykazać. xP
Na pewno każdy z nas ma ulubiony film, a co za tym idzie, ulubione piosenki pochodzące z niego. Lub napisane specjalnie do filmu... Lub po prostu w nim wykorzystane. E, no każdy wie o co chodzi. No więc właśnie. Soundtracki z jakich filmów najbardziej zapadły wam w pamięci, że nie...
jaki to film o samurajach. Trzech mordercow ma zabic cesaza jakiegos tam a cesaz wydal rozporzadzenie kto ich zabije bedzie mogl sie z nim spotkac to ci zabujcy wymyslili ze jeden z nich zabije pozostalych 2 i w ten sposob zblizy sie cdo cesaza
????? super dzwiek i efekty cos jak przyczajony tygrys ukryty smok!!!
jaki film moglibyście mi polecić podobne w efektach specjalnych i dźwiękowych do tych z terminatora 3 (szczególnie z pościgów).
tylko matrix odpada (może to być coś takiego jak przyszły fantastic four). nie musi to też być s-fi, chodzi mi o to żeby super się oglądało na DVD w systemie 5.1. dzięki z góry za propozycje...