Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam pytanie na film który mnie nurtuje:
Akcja filmu dzieje się gdzieś za wschodnią granicą (chyba rosja) wydarzenia maja miejsca na planie filmowym...takie wszystko jest stare, niskobudżetowe i pracuje tam kobieta która jest niemową, która przez przypadek zostaje zamknieta w tym studiu. Kobieta ta odkrywa że na...

potrzebuje fajnye horroy badz komedie moze mi ktos cos polecic.............

Zapomniałem tytuł filmu, emitowany był kilka lat temu na kanale Polsat późnym wieczorem. Fabuła opowiada historie pewnego wysokiego rangą oficera armii amerykańskiej walczacego w wojnie chyba secesyjnej, który panicznie bał sie zginąć widzac rzeź swojej kompanii i swoich podwładnych chowa sie pomiedzy ciała i udaje mu...

więcej

Mam pytanie - wie ktoś może jak ma na imię włoska modelka ktora występowala w reklamie"vodafone",grala tez w jakiejs komedii włoskiej(zgubila sie w małym miasteczku, 3 faceci zakochali sie w niej pomagali a tym samym rywalizowali o nia)

Jako że jestem tutaj nowy, na początek pozdrawiam wszystkich. Mam pytanie: Czy ktoś posiada ten film?? W dowolnej formie (CD, DVD, VHS) Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś miał i zrobił mi kopie, oczywiście odpłatnie. Bo szczerze przyznam że nawet napaliłem sie na ten film :D Oczywiście za sprawą przepięknej piosenki...

więcej

Czy ktoś zna tytuł filmu, który opowiadał o psychopacie/pilocie samolotu? Zabijał kobiety, blondynki (w samolocie tez jedną zabił) bo były mu potrzebne do jego układanki. Kolekcjonował ich części aby ułożyć całość. No i nikt nie wiedział kim on jest. (Ten aktor miał taki straszny wyraz twarzy). Pamiętam jeszcze, że...

No, tu się możecie wykazać. xP
Na pewno każdy z nas ma ulubiony film, a co za tym idzie, ulubione piosenki pochodzące z niego. Lub napisane specjalnie do filmu... Lub po prostu w nim wykorzystane. E, no każdy wie o co chodzi. No więc właśnie. Soundtracki z jakich filmów najbardziej zapadły wam w pamięci, że nie...

jaki to film o samurajach. Trzech mordercow ma zabic cesaza jakiegos tam a cesaz wydal rozporzadzenie kto ich zabije bedzie mogl sie z nim spotkac to ci zabujcy wymyslili ze jeden z nich zabije pozostalych 2 i w ten sposob zblizy sie cdo cesaza
????? super dzwiek i efekty cos jak przyczajony tygrys ukryty smok!!!

jaki film moglibyście mi polecić podobne w efektach specjalnych i dźwiękowych do tych z terminatora 3 (szczególnie z pościgów).
tylko matrix odpada (może to być coś takiego jak przyszły fantastic four). nie musi to też być s-fi, chodzi mi o to żeby super się oglądało na DVD w systemie 5.1. dzięki z góry za propozycje...

więcej

W Multikinie organiowane są maratony filmowe. Ten fakt jest ogólnie znany. Potrzebną mi informacją jest czas trwania takiego maratonu w przypadku wyświetlania wszystkich części Władcy Pierścienii (1 i 2 rozszerzone). Odpowiedzi ślijcie na gg: 9593181. Z góry dziękuje.,