Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Już wiele razy widziałam filmy z pająkami... i w żadnym te przemiłe zwierzątka nie zostały pokazane w dobrym świetle (patrz Atak Pająków, Pająki, czy chociażby Władca Pierścieni: Powrót Króla)... osobiście lubię pajaki, mam nawet jednego w domu (Brachytelma Smithi, jeśli ktoś zainteresowany) Przecież miło jest jak...

Witam! Mam pewien dylemat. A mianowicie mam do wyboru albo kupno Hellraisera III albo wyporzyczenie dwóch horrorów z wyporzyczalni. Co byście wybrali? Jeżeli wyporzyczalnie to podajcie tytuły horrorów.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jakie są Waszym zdaniem najśmieszniejsze sceny filmowe? Ja ostatnio po raz drugi oglądałam "Sposób na blondynkę" i obydwie sceny akcji z Puffym niezmiennie rozśmieszają mnie do łez. Poza tym zawsze mnie śmieszy scena ze szczurem-szczeniaczkiem w "Mafii"

w programie pierwszym polskiego radia leci 'przerywnik' w którym padają takie
słowa - mniej więcej:

"człowiek mając 20 (chyba) lat wie wszystko o miłości, zdradzie (i czyms tam
jeszcze) ... a w szczególności wie wszystko o miłości"

oczywiscie nie jest to dokładny cytat ale jak ktoś będzie znał to bez...

Szukam, szukam i nie mogę znaleźć. Niech mi ktoś pomorze. Kontakt ze mną na maila: deejay_pi@o2.pl lub na gg: 1199927. PLEASE

Jakie utwory z tzw. "soundtracków" najbardziej sie wam spodobały? i z jakich filmów/seriali one pochodzą? ja obstawiam: "all that jazz" z "chicago" w wykonaniu Catherine Zeta-Jones, "all i have seen" Bjork z "Tanczac w ciemnosciach", "Love before time" z "przyczajonego tygrysa, ukrytego smoka", tytułowa oscarową "fame"...

więcej

to chyba ta ze sposobu na blondynkę z przyciętymi zamkiem w spodniach kiełbaską i pisankami :-) Kto oglądał ten wie o co lata.

pare lat temu obejrzalem w TV pewien film. opowiadal on o 3 niemalze podobnych morderstwach ale majacych miejsce w roznych czesciach swiata ( bodajze Niemcy Japonia i USA). wiecej z filmu nie pamietam. mam tylko przed oczyma 2 sceny :(japonia???) kobieta morduje mezczyzne (bardzo orientalna scena z elementami typowymi...

więcej

Poszukuje tytulu filmu o ktorym wiem niestety tylko tyle ze Quentin Tarantino ocenil go na najbardziej "tarantinowski" film jaki widzial....czytalam o tym filmie chyba gdzies tutaj i nie moge sobie przypom,niec tytulu.....jak ktos cos wie to bardzo prosze o jakies informacje :)