Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy poznaje ktoś aktorkę z mojej fotki ?? Ciekawa jestem czy ktośc zgadnie :)

Zapraszam na: http://www.filmweb.pl/User?id=162455 [www.filmweb.pl/User?id= ...] , gdzie znajdziecie 84 ciekawostki o polskich akcentach w filmach i serialach.

1. triller, USA, lata 80-90, mąż kobiety, artystki tworzącej metaloplastyki, chyba pilot-oblatywacz zostaje zabity. Wcześniej przynosi do domu część rotora helikoptera, który uległ wypadkowi, Jego syn zakłada ten kawałek jakiejś zębatki robotowi-zabawce na szyję. Po śmierci męża, ktoś usiłuje zamordować również wdowę...

więcej

Kiedy na ekrany polskich kin wejdzie film Monster in law?

Czy jakoś tak... Oglądałem go gdzieś tak w 1995 na VHSie..opowiadał o jakiejś wojnie mutantów w mieście...w wypożyczalni nawet tekturki reklamowe i plakaty były więc ktoś musi skojarzyć ten film....

Witajcie!
Ja obejrzałem film tyklo raz, dwa dni temu.
Możnaby o nim pisać godzinami...
Jest kilka wniosków, do których jednak dojdę zawsze i ja, Ty i każdy kto ten fim obejrzy i zechce go skomentować. Głównym z tych wniosków będzie zawsze: "nie tak to sobie wyobrażałem"
A jak? A skąd wiesz, że Twoja scena powstania...

więcej

Zalogowalem sie na tej stronie w poniedzialek i niestety prawie nic nie wiem. czy ktos mogl mi powiedziec jak tu sie zdobywa punkty. czytalem w pomocy ze trza cos pisac np recenzje ale gdzie sie to pisze

Genialny film!! Ogladalam wlasnie ostatnio, co lecial do 1 w nocy czy coś !! Ale tak mnie wciągnął... Po prostu świetny!! Chyba mój ulubiony film razem z " Boże Skrawki" i "Podaj Dalej" :) :) :) Tom Hanks Jest Suuper :D Wogole to pierwszy film jaki z nim ogladalam :P :) Buziak Dla Wszystich :*:*:*:*:*:*:*

Zalogowalem sie na tej stronie w poniedzialek i niestety prawie nic nie wiem. czy ktos mogl mi powiedziec jak tu sie zdobywa punkty. czytalem w pomocy ze trza cos pisac np recenzje ale gdzie sie to pisze

http://www.jaja.pop.pl/bird.swf [www.jaja.pop.pl/bird.sw ...] posrasz się ze śmiechu

ps za niedługo więcej takich filmików ( podam więcej linków