Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

No wlasnie bardzo podobal mi sie film "Sekta" z Joshua Jackson'em i mam pytanie czy nie znacie podobnych filmow wartych obejrzenia ??

Było to SF a akcja działa się w kosmosie????
Drugi film to bodajże Zagubiona zatoka....

Zaczynał się jakąś mszą mnichów w jakimś klasztorze na powietrzu i chyba kogoś powiesili? Potem akcja przeniosła się do jakiejś grupki wycieczkowiczów, ktorzy dojechali do jakiegoś miasta i baru...akcja działa się w nocy a pod koniec filmu uciekali kanałami ścigani przez wampiry...Film widziałem w ok. 1993 r. na...

Bardzo lubie japońskie filmy. Niestety nie znam ich zbyt dużo. Czy "Wy" drodzy użytkownicy :) moglibyście polecić mi takie które warto obejrzeć?

Arigatou

hej mam prosbe jakie sa glowne cechy aerykanskiego kryminalu!! i jakie sa znane i dobre filmy tej kategorii ?? prosze pomocie to jets bardzo wazne

Najnowszy serial ABC moim zdaniem bije na głowe wszystkie dotychczasowe.Obejrzałem cały sezon i jestem pod niesamowitym wrażeniem tego jak potrafią podtrzymać napięcie nie gubiąc psychologicznego artyzmu tej perełki. Powiem tylko jedno-zaczniecie oglądac to wciągniecie się bardziej niż po drugach.

Jaki tegoroczny film który widzieliscie w kinie zdegustował was totalnie az mieliscie ochote zjeść bilet?...(:P)

Jak miałbyś tylko jednen telewizor i w nim dwa kanały w których o tej samej godzinie lecą dwa filmy np. na 1 jakis melancholijny romsik a na drugij jakiś sredni film akcju . Co byś wybrał

mile widzaine będą jakieś dłuższe opinie no i jakieś dwa przyłkady ktore to opisanej wyżej sytuacji.

Jaki jest program do zmniejszania plakatów ich wielkości i rozdzielczości??odpowiedzcie!

Szukam filmu "Wojaczek" reżyseri Lecha Majewskiego
jeżeli ktoś ma lub wie gdzie moge znaleść prosze o kontakt netycbo@interia.pl