Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ostatnio popularne są adaptacje gier komputerowych. Myśle, że opowieśc zawarta w "Sands of Time" i "Warrior Within" to świetny materiał na hitowy scenariusz.

czy ktos wie jaki tytul nosi odcinek w ktorym drew i reszta bandy tancza w sądzie?

Nie wiem dlaczego ale po kliknieciu dodaj nowy temat wystawilem ten temat (heh). I po pewnym czasie ktos wystawil do tego tematu komentarz dlaczego nie moge tego komentarza przeczytac (a wczesniej moglem).. I dlaczego nie moge go usunac tylko edytowac dlaczego ???? Kiedys bylo wszystko Ok

Czesc,
Ostatnio bylam w kinie na trzeciej czesci "Gwiezdnych Wojen" i mam pytanie. Od razu chcialam zaznaczyc, ze "Gwiezdne Wojny" lubie, ale nie jestem zagorzalal fanka i nie znam sie na detalach, dlatego tez moje pytanie. Mam nadzieje, ze nie obraze rzadnych zogorzalych i goracych wielbicieli gwiezdnej sagi. Nie...

ej ludzie co jest .... juz czekam prawie dwa tygodnie na akceptacje dodanych opisów do filmów :/// i jakos nie moge sie doczekac ....
moze ktos cos wie na ten temat !?

Wszedlem w pewien film i kliknalem "zostan autorem tej strony" poniewaz chcialem se zarobic kilka punktow. Wszedlem w ciekawostki i dodalem 3 ciekawostki poniewaz byly trzy tabelki. Ok wpisalem no i wszedlem w "twoja strona" i bylo "oczekuje na akceptacje" ok poczekalem . wyszlo "nie zaakceptowane" i nie moge tego...

posiada ktos ten film na cd albo dvd? kumpel caly czas truje ze go chce ;D a chetnie tez bym sobie go obejrzal.

Film jest o dwoch narkomanach jezdzacych ambulansem, jesli ktos zna tytul prosze odpisac.

Moze wieci kiedy bedzie premierakolejnej czesci Harrego Pottera ??????

1. Pamiętam, że gdy wiał wiatr, to wychodziły jakieś zombi czy cuś i mordowały wszystko co się rusz i nie ucieka wiadomo gdzie. Ale tylko gdy wiało. (w tytule chyba cos z "wiatrem", jakiś tam wiatr czy cuś).
2. Dziewczynka miała pajaca, który był sprawcą śmierci wszystkich, co weszli z nią w jakiś bliższy kontakt. Na...

więcej