Ostatnio popularne są adaptacje gier komputerowych. Myśle, że opowieśc zawarta w "Sands of Time" i "Warrior Within" to świetny materiał na hitowy scenariusz.
Nie wiem dlaczego ale po kliknieciu dodaj nowy temat wystawilem ten temat (heh). I po pewnym czasie ktos wystawil do tego tematu komentarz dlaczego nie moge tego komentarza przeczytac (a wczesniej moglem).. I dlaczego nie moge go usunac tylko edytowac dlaczego ???? Kiedys bylo wszystko Ok
Czesc,
Ostatnio bylam w kinie na trzeciej czesci "Gwiezdnych Wojen" i mam pytanie. Od razu chcialam zaznaczyc, ze "Gwiezdne Wojny" lubie, ale nie jestem zagorzalal fanka i nie znam sie na detalach, dlatego tez moje pytanie. Mam nadzieje, ze nie obraze rzadnych zogorzalych i goracych wielbicieli gwiezdnej sagi. Nie...
ej ludzie co jest .... juz czekam prawie dwa tygodnie na akceptacje dodanych opisów do filmów :/// i jakos nie moge sie doczekac ....
moze ktos cos wie na ten temat !?
Wszedlem w pewien film i kliknalem "zostan autorem tej strony" poniewaz chcialem se zarobic kilka punktow. Wszedlem w ciekawostki i dodalem 3 ciekawostki poniewaz byly trzy tabelki. Ok wpisalem no i wszedlem w "twoja strona" i bylo "oczekuje na akceptacje" ok poczekalem . wyszlo "nie zaakceptowane" i nie moge tego...
posiada ktos ten film na cd albo dvd? kumpel caly czas truje ze go chce ;D a chetnie tez bym sobie go obejrzal.
1. Pamiętam, że gdy wiał wiatr, to wychodziły jakieś zombi czy cuś i mordowały wszystko co się rusz i nie ucieka wiadomo gdzie. Ale tylko gdy wiało. (w tytule chyba cos z "wiatrem", jakiś tam wiatr czy cuś).
2. Dziewczynka miała pajaca, który był sprawcą śmierci wszystkich, co weszli z nią w jakiś bliższy kontakt. Na...