Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kto z sin city najbardziej przypomina ciebie , a moze kim chciałbyś chciałabyś być , ja się wypowiem jak ktoś coś skrobnie :)

czy zawsze zgadzacie sie z decyzjami Amerykanskiej Akademii Filmowej? czy zawsze uwazacie ze filmy ktore dostaly oscara w kategorii najlepszy film faktycznie byly w danym roku najlepsze? przedstawcie wasze typy na tegoroczne i nie tylko oscary np. wg mnie powinno byc tak:
NAJLEPSZY FILM: "blizej"
NAJLEPSZY AKTOR:...

Bardzo Was proszę o polecenie mi jakiś fajnych filmów, w którym bohaterowie mają COŚ wspólnego z tańcem =) Z góry dziękuję !!

Mam dla wszystkich oglądaczy filmów przestrogę ,NIE OGLĄDAJCIE "BOOGEYMAN'A",STRASZNA........ .............................. .............................. .....................
............SZMIRA!!!myślałem ,że po "klątwie" nikt nie omieli się wymyśleć czegoś gorszego -a jednak.Z reszta co się dziwić, ten sam...

Ja też polecam Hellsinga choć nie oglądałam dużo odcinków - chyba z 6. W sumie to podoba mi się tylko muzyka, końcówka i akcja. Po prostu fajny scenariusz. Jednak nie powoliło mnie to z nóg. Wole od tego GTO.

Wiecie może kto wykonuje piosenke "Wyginam śmiało ciało..." z filmu "Madagaskar" ?

Czytałam o tym filmie troszeczkę i na pewno się wybiore. Nie przepuszcze Jennifer Lopez ;) Poza tym ona zawsze fajnie wypada w takich komediach romantycznych - zawsze gra taką słodką dziewczynę :) No i chętnie zobaczę Jane Fonde - ciekawa jestem jak wypadnie po 15 latach przerwy :)
Poza tym temat samego filmu chyba...

więcej

Już kiedyś zadałam to pytanie i jestem ciekawa, czy coś się zmieniło. Które aktorki są godne podziwu? Jeżeli chodzi o mnie to prawdziwym odkryciem była dla mnie Hilary Swank. Polubiłam też Cate Blanchett.

Podajcie według WAS najlepszą muzyke i piosenki z filmów. I czy według WAS dobra muza ma wpływ na odbiór filmu.
Dla mnie jedną z takich piosenek jest Nothing Song (Sigur Rossa) z Vanilla Sky...

myslicie ,że konieczne było przedstawienie filmu Sin City w barwach czarno-białych ,czy było to potrzerbne ,a moze lepiej by było ,jakb nakręcili Sin City w kolorze ,????????????????????????????? ??????????? :-)