Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.
Pamietam, ze w filmie zostaje wplatany jakas sprawe w chinach, gdzie akcja wlasnie sie dzieje.
Poczas filmu towarzyszy mu dosyc ladna chinka chyba dziennikarka.
Wiem, ze uciekal do ambasady amerykanskiej po dachach.
Nie jestem pewien, ale wystepowal tam Richard Gere.

pozdr,

Poszukują stare filmy o draculi i wampirach do kupienia na dvd bądż vhs ,jednak wciąż nie moge znależć takowych :((((( Szukałem w necie jednak nie moge znależć tego na żadnej stronie z filmami )CZy wy może wiecie gdzie mógłbym znależć takie stare filmy ???? (podajcie adres www jak coś)
Z góry dziękuje za pomoc

ma ktoś film "sodoma reykjavik"? nigdzie nie można dostać, a świetna komedia. polski tytuł to podobno "pilot".

Wpisujcie tu filmy jakie pamiętacie z motywem modlitwy (niekoniecznie religijne). Jeden motyw mocno utkwił mi w pamięci w filmie Miasto Aniołów, anioł Seth (Nicolas Cage) chce stać się zwykłym człowiekiem i rzuca się z rusztownia na jakiejś budowie, w trakcie tej sceny w tle (a szczególnie jak się podgłosi dźwięk) to...

więcej

fajne filmy o robotach

użytkownik usunięty

qrde chetnie bym nawet wzial z wypozyczalni jakis film o robotach co mozecie polecic. chodzi mi glownie o walki gigantycznych robotow. Cos jak Robot Jox, albo Robot Wars. Jak cos znacie, stare albo nowe to piszcie tyt. prosze

czy ktos wie jaki jest tyt org film NOC KTÓRA WSTRZĄSNEŁA AMERYKĄ na podstawie WOJNY ŚWIATÓW WELLSA film na podstawie słuchowisa radiowego albo chociaż zna obsade

jaka jes najlepsza ekrenizacja książki według was.

i to mnie niesamowicie w**rwia, nawet na wlasnym blogu nie moge dokonac zmian, ktos wie czy te tematy ukazują sie z opóźnieniem czy wogóle sie nie ukarzą?

hey! chciałabym wiedzieć co sądzicie o polskich adaptacjach filmowych. głównie chodzi mi o te Mickiewicza, Sienkiewicza, Prusa, Żeromskiego itp. jak myślicie, czy są dobrze zekranizowane, czy lepiej było ich nie robić? czego w nich brakuje i co zostało "inteligentnie" zmienione (w treści)? dzieki z góry za wasze...

Witam Serdeczie!
Prosze was o pomoc w ważnej sprawie. Otuż potrzebuje krotkich filmow z II wojny światowej, mogą być linki gdzie moge pobrać. Najchetniej to Polacy walczący ale ogólnie wszystko sie nada.
Pozdrawiam Tazman