Opowiadał o polskim "motocrossiście", który się wplątał w jakąś aferę i zaczął jeździć na żużlu...ktoś zrobił sabotaż i podpiłował mu widełki, ale delikwent i tak dojechał do mety na jednym kole...pamięta ktoś...widziałem to w TVP1 jakieś 12 lat temu... :-)
Kobieta z dwójką dzieci ląduje na bezludnej wyspie. Po jakimś czasie kobieta umiera a dzieci same dorastają na tej wyspie. Film jest stary, bo w ładnych kilka lat temu oglądałam go w TV. Ktoś może kojarzy?
To jest kapitalna postać (ten z wąsami ;) - świetnie uzupełnia klimat i zajebistą przemnianę przechodzi - od egoisty do dobrego,zaufanego kumpla. Szkoda,że zginął - za to w efektowny sposób. Jego powiedzenie "pieprzony żłobek" JEST KAPITALNIE SYTUACYJNE!!!
Oglądałem kiedyś (dawno) film o Amazonkach który był połączony z teraźniejszością. Jeżeli dobrze pamiętam to tytuł tego folmu brzmiał "America 2000". Nie moge znaleźć tego filmu nigdzie. Jeżeli ktoś wie jaki jest oryginalny tytuł tego filmu niech da znać. Plizzz !!!
1. Film angielskiego kina z lat osiemdziesiątych. Młody lekarz zostaje wezwany na prowincję do dużego dworu, aby zająć się obłąkaną, starszą kobietą. Mieszka tam trzech meżczyzn i jedna kobieta (nie licząć tej babci chorej na psychę) . Facet mieszka tam z nimi dwa tygodnie jakoś i doświadcza różnych zdarzeń...
czy ktos wie gdzie moge znalezc to w jakims skelpei wysylkowym (polskim) lub link do sciagniecia bo nie moge znalezc :(
Co to za filmy?
1. triller, USA, lata 80-90, mąż kobiety, artystki tworzącej metaloplastyki, chyba pilot-oblatywacz zostaje zabity. Wczesniej przynosi do domu część rotora helikoptera, który uległ wypadkowi, Jego syn zakłada ten kawałem jakiejś zębatki robotowi-zabawce na szyję. Po śmierci męża, ktoś usiłuje...
Witam :D Czy miałby ktoś ochote na mała wymianę? Szukam "Grease", ale w dobrej jakości, a w zamian jakiś filmik ode mnie, według uznania :D
Hej kochani - teatry są też fajne a niektóre to są lepsze od filmów, np. Big Bang (dla mnie to teatr) i inne... Ale pomóżcie mi znaleść jeden teatr... szukam linaka albo torrenta co kolwiek... Tytuł "Scenariusz dla trzech aktorów" Mikołaja Grabowskiego z 1987 r.
Jeśli ktoś nie kojarzy to tu wszystko pisze...