Posadzili człowieka na krzesło elektryczne ale ten przeżył i mścił się na swoim oprawcy - adwokacie chyba??? W reinkarnacji lub telepatycznie??? Filmo glądałem dawno....
Akcja dzieje się w Nowym Jorku w murzyńskiej dzielnicy jest tam kolo Jason i razem z kolegami kradną samochody w czasie tego pokłócił się jednym z ziomków i go gonił z pistoletem a jego drugi kolega rozbił się swoim furgonem jak jechał z ziomami i ich policja ścigała Jason był z dupą w parku i im samochód zajebali sie...
więcejJak rozróżniacie thriller i horror. ja mam swoje kryterium, ale nie wiem czy jest dobre: w horrorze występują postaci nadprzyrodzone - duchy, potwory, wampiry, a w thrillerze nie. jest jakiś oficjalny podział?
podobal wam sie ten film ? moim zdaniem to jeden z najlepszych filmów z Patrickiem Swayze a wy jak myslicie
Jak erozróżniacie thriller i horror. ja mam swoje kryterium, ale nie wiem czy jest dobre: w horrorze występują postaci nadprzyrodzone - duchy, potwory, wampiry, a w thrillerze nie. jest jakiś oficjalny podział?
Szukam filmu pod tytułem "George B."Zrobił na mnie duże wrażenie.Oglądałem go w TV 2 trzy lata temu w godzinach późno-nocnych.Miał być prezentem na Dzień Dziecka dla mojego 21-sto letnigo siostrzeńca i 15-sto letnigo syna.Pokazywał bez zbędnych emocji ryzyka życia w "pigółce".Może ktoś jest w stanie podpowiedzieć mi...
więcej
Hej mam pytanie! Czy kogokolwiek z was fascynują filmy produkcji francuskiej? Podajcie tytuły które zapadły wam w pamięci z krótkim uzasadnieniem :D No i jeszcze w miarę możliwości reżyserów! Szacunek