Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

if2Xc0AlHFq0
Kiedys widzialem w tv smieszna komedie i z checia bym ja obejzal ponownie ale nie znam jej tytulu. Calosc dzieje sie na typowym amerykanskim osiedlu, w zasadzie na jednej uliczce z domkami. Wprowadza sie tam dziwna rodzinka i sasiedzi zaczynaja ich szpiegowac. Wczesniej pies wykopuje z ich ogrodka ludzka...

więcej

Robimy sobie za 2 dni z qmpelą noc filmową... Więc czy znacie jakieś filmy, które są ciekawe, w miare dobre... no i takie przy których nie zaśniemy ;)?

Witam :D Czy miałby ktoś ochote na mała wymianę? Szukam "Grease", ale w dobrej jakości, a w zamian jakiś filmik ode mnie, według uznania :D

czy myślicie że trzecia część Gwiezdnych Wojen bedzie najbardziej kasowym filmem wszechczasów? Teraz prowadzi Tytanic coś ok 2 mld zarobił na świecie a drugi jest Władca Pierscieni ok 1,2 mld

Proszę was pomocy!! Mam mature ustną z polskiego we środe i nie oglądałem filmu "przedwiośnie" a u mnie w wypożyczalni nie ma go! I nie wiem jak sobie poradzić z tym pytaniem może ktoś mi pomoże?? Będe ogromnie wdzięczny za odpowiedź :) Podejmie się ktoś tego wyzwania?

Co to za filmy?
1. triller, USA, lata 80-90, mąż kobiety, artystki tworzącej metaloplastyki, chyba pilot-oblatywacz zostaje zabity. Wczesniej przynosi do domu część rotora helikoptera, który uległ wypadkowi, Jego syn zakłada ten kawałem jakiejś zębatki robotowi-zabawce na szyję. Po śmierci męża, ktoś usiłuje...

Ech, miło bedzie mieć niepowtarzalne połączenie Chyra-Borcuch na półce! :)

Daleko nie musisz szukać.Oglądaj Dzienniki - Wiadomości telewizyjne na różnych programach,obrady Komisji albo Izby.Lepszych nie znajdziesz.
Pozdro., i mocnych nerwów.

Szykam tytułu filmu o czarno skórym kolesiu w dredach na którego kilku białych zrobiła sobie polowanie w Lesie

Witam Serdeczie!
Prosze was o pomoc w ważnej sprawie. Otuż potrzebuje krotkich filmow z II wojny światowej, mogą być linki gdzie moge pobrać. Najchetniej to Polacy walczący, ale ogólnie wszystko sie nada.
Pozdrawiam
Tazman