Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś z was zna jakieś fajne czarne komedie? Bardzo lubie ten gatunek komedii ale nie bardzo wiem które są naprawde dobre i nie bardzo wiem w ogóle które filmy zaliczają się do czarnych komedii. Prosze o wsparcie tytułami.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam wszystkich :)

sluchajcie: byl tu kiedys opisany film o dwojgu ludzi, ktorzy wystawiali sie na rozmaite proby tylko po to, by utwierdzic sie w przekonaniu, ze nie moga bez siebie zyc. ma ktos pojecie jaki jest tytul tego filmu?

szukam flimu polskiego, w którym grał jeden koleś, wiem jak wygladał, nazwiska niet, a tu katalog aktorów tylko po literze. Katalog filmów, owszem, po kraju, roku, gatunku... a aktorzy w jednym wielkim koltle, w dodatku z innymi ludźmi filmu

czy ktoś zna adres stronki z której mozna ściągnoć ten film????widziałem kiedyś w tv...super i gra Mark Dacascos pytam o strone bo kazzy niemoge uzywać! niemusi byc nawet z polskim tłumaczeniem aby tylko był ...ps a wogule z kąd mozna ściągać filmy oprucz kazzy i podonych programów???

Zapraszam na mój blog ! Dyskusja o Brytyjskim kinie chyba, że ktoś chce tutaj nawijac ale tam podane szczegóły !

Naprawdę ona była jedyna w swoim rodzaju już nigdy nie będzie takiej aktorki jak ona

Naprawdę ona była jedyna w swoim rodzaju już nigdy nie będzie takiej aktorki jak ona

Poszukuje tytulu, a raczej dwoch tytulow filmow.
1. W jednym koles kradnie z przedpokoju buty, zeby dostac prace w jakims tam sklepie, a gdy przychodzi to okazuje sie, ze to byly botki wlasciciela tegoz sklepu.
2. Drugi to film o ekipie karetce pogotowia. Pielegniarze okradaja pacjentow i non stop cpaja.
J

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Czy widzieliście komedie, które bawią i jednocześnie zmuszają do myślenia? Komedie, które rozśmieszają, ale jednocześnie mają zawartą jakąś prawdę, często zupełnie nieśpieszną.

Pozdrawiam wszystkich, STING K. :)