Czy wychodzi coś lepszego niż Klątwa i Siła strachu ..
Zastanawiam sie nad Domem figur woskowych .. jeśli ktoś to już widział to prosze o opinię ? Czekam na Saw2.
Witam. Jak dla mnie, krytykowanie drugiej części filmu z Dannym Ocean'em i jego ekipą to tylko manifestacja rozgoryczenia ludzi, którzy nie zrozumieli kompletnie klimatu tego filmu. A może to kwestia różnego sposobu pojmowania filmu jako dzieła sztuki? Dla mnie film jest wspaniały. Uważam za bez podstawne porównywanie...
więcejNie sądzicie że lepiej by było jakby na rankingi trafiały filmy bez minimum głosów? Blokada pewnie jest po to żeby nikt dla żartu nic nie wsadził na wysokie miejsca, ale jakby tak się stało to szybko inni użytkownicy "wyrównaliby" ocenę. A teraz dużo dobrych filmów z wysokimi ocenami nie jest na liście bo są zbyt mało...
więcejchciałem dodać obsadę do jednego filmó i wszystko piękni tylko problem polega że od 2 kwietnia czekam na akceptację tych osób.
Co to za film - pamietam tylko 2 urywki - pierwszy - rzecz sie dzieje w domu w lesie....jakas chyba grupa przestepców....uprowadza jakas dziewczyne do domu w lesie....duża czesc akcji dzieje sie w tym domy, tam sie tłuka, chyba znecaja nad dziewczyna....chyba jest tez tam jej mąz czy chłopak! drugi urywek - ci...