Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam!
Ostatnio na TVP2 lub TVN oglądałem film, ale jest mały problem, z wiadomych przyczyn był zmieniony program TV i z tego względu nie znam jego tytułu. Film opowiada o tym jak 3 więźniów w ramach resocjalizacji mają za zadanie wyciągnąć na Grand Paradis chłopaka na wózku inwalidzkim. Jest to film niemiecki. Był...

więcej

czy ktos ma moze jakies filmy o hipisach?(oprocz 'Hair')?
albo o woodstoku?
tak, zeby byly pokazane zgromadzenia:D

Uwazam , ze my fani Star Wars zakonczymy pewien etap naszego zycia poniewaz od 1997 roku do teraz czyli 2005 sledzilo sie spoilery trailery wiesci nowosci pogloski na temat nowych czesci Star Wars sam pamietam jak poraz pierwszy wyszedl nowy trailer Do Episodu 1 jak czekalo sie na premiery odliczalo dni a teraz to...

Cześć - mam prośbę czy ktoś z Was ma dostęp do filmu A.Wajdy i B.Sass "Samson" z 1961r.? Proszę o informacje !

Wg mnie był to Upadek. Film jest po prostu kapitalny. Fantastycznie dobrani aktorzy, wspaniałekostiumy i super scenografia. Polecam:)

jakie piosenki wam się podobają w filmach mi sie podoba muzyka z władcy pierścieni . Moze myslicie ze jakas piosenka nie pasuje do jakiejś sceny :D pozdro !

??? Moim zdaniem z kobiet to Angie Jolie. Jest jednocześnie piękna i bardzo utalentowana. A z mężczyzn to żaden mi się nie podoba, ale jeżeli już muszę wybrać to Bruce Willis... I może jeszcze J. Pheonix.

Cześć!
Czy ktoś z Was - miałby dostęp do filmu "Samson" A. Wajdy,B.Sass z 1961r. ? - moja znajoma jest w trakcie pracy na temat wórczości A.Wajdy - ten film jest jej niezbędny - proszę o informacje!

Według mnie najlepsze kreacje aktorskie to Hannibal Lecter w Milczeniu owiec(Anthony Hopkins), Edward w Edwardzie Nożycorękim(Johnny Depp) i Jack Torrance w Lśnieniu(Jack Nicholson). Jakie są wasze ulubione kreacje? Piszcie mozemy zrobic maly konkurs. Piszcie po trzy postacie. Mogą być punktowane.

na filmwebie jest ok 138 tys filmow, jesliby zalozyc ze sredni czas trwania filmu to 1,5h oraz zakladajac ze ogladalibyscie filmy 24 godz/dobe to po 30 latach moglibyscie zaczac ogladac kolejne filmy ktore w czasie waszej nieobecnosci sie pojawily ;)
cale szczescie ze nie kazdy jest wart obejrzenia....