Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Właśnie zakończył się ten festiwal. W tym roku byłem tam pierwszy raz i bardzo mi sie podobało. Szczególnie czeskie dokumenty. A co Wy sądzicie o tej imprezie?

Czy znacie jakieś strony z torrentami filmów. Głownie Xvid i Divx mnie interesują :). Proszę o adresy tych stron (oprócz TDT - bo to już mam :). Z góry dzieki i pozdrufka :)

CZY KTOS JEST W STANIE MI POWIEDZIEC KIEDY PREMIERA???

Jako, że tworzę stronę internetową propaguującą wolność(ofkoz w granicach rozsądku ) i potępiającą wszechobecną pogoń za pieniądzem(sławetny "wyscig szczurów" ), mam pytanie:

Jakie znacie filmy, których przesłąniem jest idea wolności, jednym słowem filmy, których bohaterowie buntują się przeciwko zasadom...

Usilnie poszukuję tego filmu na VHS.
Jeżeli ktoś ma, proszę o kontakt:
E-mail: tsr@op.pl
gg: 1485028
Z góry dziekuję za pomoc

Jakie filmy wymienilibyście na obowiązkowej liście konesera kina?

piszcie co według was sprawia że film jest dobry... robię pewne badania na ten temat i potrzebuję jak najwięcej waszych opinii

czesc szukam plakatów miendzy immymi z filmów:Szybcy i wsciekli ,Za szybcy za wsciekli, 60 sekund, The Ring(1i 2), Klatwa,Dark wather, hoeny,8 mila i jeszcze pare innych.Pozdrawiam wszystkich fanow kina

Potrzebuje małej pomocy :) Czy znacie może jakąś strone filmu (obojętnie jakiego) w dwóch językach (polskim i angielskim) ?

Nie uważam, żeby Jenifer Lopez była utalentowana piosnekarka..ale...jeśli już pcha sie w showbiznes to niech spiewa zamiast grać...Napewno nie jest to jej powołąnie...Tak samo jak np. Beyonce Knowles która też bierze sie za aktorstwo..Boże nie wystarcza im ze zgarniaja kase na płytach??!!,,No Nie?? Bo ukochanych...