Witam,
jestem nowa i nie potrafię dodawać filmów ani osób od bazy. Owszem, po kliknięciu w katalog pokazała się możliwość: "DODAJ NOWY" i jak to włączyłam, mogłam tylko zmienić typ, rok, tytuł itd. filmu z powyższych! Ale chciałąbym dodać swój! Recenzje, ciekawostki. Jak mam to zrobić?
Pozdrawiam!
Co to za filmy?
1. triller, USA, lata 80-90, mąż kobiety, artystki tworzącej metaloplastyki, chyba pilot-oblatywacz zostaje zabity. Wczesniej przynosi do domu część rotora helikoptera, który uległ wypadkowi, Jego syn zakłada ten kawałem jakiejś zębatki robotowi-zabawce na szyję. Po śmierci męża, ktoś usiłuje...
Czytałam już skrajne opinie na ten temat i dlatego ciekawa jestem jak się głosy rozłożą tutaj...
Dla mnie - arcydzieło, jeden z tych filmów przy oglądaniu których czuć piasek we włosach ;)
Serdecznie witam wszystkich kinomaniaków i proszę o pomoc!!Od dłuzszego czasu szukam filmu w stylu wymienionych Nigdy wiecej bądz Sypiając z wrogiem ale film o którym myslę to kino europejskie (nie jestem pewnien wcale) przedstawiające historię małżenstwa które po jakims czasie staje się dziwne tzn. zona bita przez...
coś tak podejrzewałem ale nie byłem pewien w 100% w głebi duszy coś mi mówiło może to on samuel l. jackson jego kwestia w animie iniemamocni rozłożyła mnie na łopatki gdzie pyta się swojwj żony o swój super strój udowadnia że dobry aktor potrafi zagrać twardziela antyterroryste jak i człowieka lód w bajce.
Mój brat pisze dzisiaj polski... No ściąg to zrobił tyle, że mnie sie w życiu nie chciało zrobić aż tylu, ale czy z wiedzą jego jest dobrze? No nie wiem. Ale proszę was, trzymajcie za niego kciuki.
Dzięki
Pozdrawiam