Cześć! Mam pytanie... Czy film W. Smarzowskiego "Małżowina" ukazał się może kiedyś na jakimś nośniku?
Poszukuję go już od dłuższego czasu i nie mogę zdobyć żadnych konkretnych informacji :-(
Witam...
Poszukuje pewnego filmu,chyba horror,tytułu nie mogę sobie przypomnieć. Akcja toczy się bodajże w zamku!
mieszka w nim dwoje dzieci (córka i syn) i ich mama.
matka broni swoje dzieci przed światłem dziennym, zasłaniając
wszystkie okna, także dzieci muszą poruszać sie przy świecach po
domu. Jedno z nich...
witam
poszukuje tytułu pewnego filmu koreańskiego w którym graja dwie aktorki dosyć urodziwe:).
w tym filmie sa sistrami ktore zajmują sie zabójstwami na zlecenie i jedna z nich ginie i wtedy druga msci sie(chyba jakos tak to było:))
konkretnie to chodzi mi o kawałek z tego filmu ktory leci przy jednej...
Bylbym wielce zobowiazany za pomoc w odnalezieniu napisow do filmu "Malevolence(II)". Z gory dziekuje za ewntualna pomoc.
Jeśli jest ktoś kto może mi pomóc w odnalezieniu tytułu flimu byłoby super...
Widzaiłem już jakiś czas temu(2-4 lata)w telewizji publicznej film przedstawiajacy historię pewnego małżenstwa poczatkowo bardzo szczęśliwego ze sobą ale po jakimś czasie przedstawiającego męza jako tyrana despotę który w pewnym sensie...
Czy ktoś pamięta motyw fortepianowy z tej miniserii australijskiej w lat 80?Moża ktoś ma nagrane...?
pzdr.
Jaki wg Was jest najlepszy i najbardziej dopieszczony film Quentina Tarantino?Ja mam swój typ.Jest to KILL BILL VOL.1 !!!! A wasz?? Pozdrowionka wszystkim.
AHA!! Myślicie że projekt AIRPORT 2005 wypali??? Mam nadzieję że tak...film katastroficzny QT...brzmi całkiem niezle :D:D:D:D
Bardzo lubie sieć kawiarni Starbucks (na razie nieobecna w Poslce). Wiem że często pojwaia się na wielu filmach. Znacie może jakieś tytuły?
napiszcie, która "nowelka" podobała Wam się najbardziej i dlaczego; wszystkie mogłyby być początkiem, środkiem lub zakończeniem jakiegoś filmu, jeśli więc dopiszecie jak wyobrażacie sobie dalsze (lub bliższe) losy bohaterów to fantastycznie;
Więc nie pamiętam nic, ani aktorów, ani nic poprostu, tylko z grubsza fabułę.
Kobieta wychodzi za mąż, wktórtce jej mąż ginie, nie pamiętam jak. Spotyka się z rodzicą ś.p. małżonka, okazuje się, że według wierzeń, praw, tradycji..czy czegos w tym stylu, kiedy mąż umiera panna młoda musi wyjśc za jego brata. Prblem...