Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamietam tylko ten fragment jak jakieś małe robaki wychodziły z kibla :) (dużo robaków!!) i jakąś gościówe która tam w tedy była, to wszystko wyglądało chyba jakby sie jej to wydawało.. i jeszcze jeden fragment gdzie (niewiem gdzie to było czy na lotnisku czy gdzieś w podobnym miejscu..) nagle podłoga sie rozstąpiła i...

więcej

Jak miałam 5 latek ,może 6 moi rodzice mieli na kasecie pewny film.Nie wiem kto w nim gra ani jak sie nazywa ale zapamiętałam pare scen,które mnie zainteresowały.
Opowiadal on o kobiecie,która chodziła w czarnej chuście i czarnych okularach i zabija ludzi,m.in faceta w windzie i swoją koleżankę.Koleżanka była...

Poszukuje jakichś jego wystąpień w programach TV (np. Perły z lamusa, Patrz i sądź, Kino bez gramic itd.) głównie tych z Raczkiem ale nie tylko, też tych archiwalnych - na cd, dvd, vhs, przegrywane z tv - wszystko jedno.
Jestem gotowy sporo za to zapłacić, prawie każdą cenę!!!!!!!!!
POMOCY LUDZIE!!!!!

Poszukuje filmow z motywami: narkomanii i szaleństwa. Wpisujcie propozycje. z gory dzieki :)

nie boję się i nic nie poradzę,jeśli widzieliście naprawdę stroszny film to podajcie mi tytuł bądź napisz do mnie.Czekam. :)Aha kolega opowiadał mi ostatnio horror ale nie pamięta tytułu,więc tak przy okazji jak znasz ten tytuł to wiesz co robić.Opowiada coś o kolesiach,którzy zostali wysłani na jakiś kurs i mieli...

Witam. Chciałbym, abyście podali tytuły filmów po których będę się bał zasnąć :)

Jaki jest najgoszy film jaki oglądaliście.Może to każdy gatunek, od horroru do komedii.

Ostatnio najgorszym filmem jaki oglądałam (jaki pamiętam) jest "Jazda na kuli"...:/:/

Pozdro:)

jak sie nazywa piosenka która leci pod koniec filmu "efekt motyla", zaczyna sie od momentu gdy Evan spala dzienniki aż do literek końcowych

...stary ale fajny film...a może mieliście kiedyś wrażenie wracając w nocy że ktoś za wami idzie...

Czy są jakieś plany wydawnicze odnośnie filmu C.K Dezerterzy na DVD?