Pamietam tylko ten fragment jak jakieś małe robaki wychodziły z kibla :) (dużo robaków!!) i jakąś gościówe która tam w tedy była, to wszystko wyglądało chyba jakby sie jej to wydawało.. i jeszcze jeden fragment gdzie (niewiem gdzie to było czy na lotnisku czy gdzieś w podobnym miejscu..) nagle podłoga sie rozstąpiła i...
więcej
Jak miałam 5 latek ,może 6 moi rodzice mieli na kasecie pewny film.Nie wiem kto w nim gra ani jak sie nazywa ale zapamiętałam pare scen,które mnie zainteresowały.
Opowiadal on o kobiecie,która chodziła w czarnej chuście i czarnych okularach i zabija ludzi,m.in faceta w windzie i swoją koleżankę.Koleżanka była...
Poszukuje jakichś jego wystąpień w programach TV (np. Perły z lamusa, Patrz i sądź, Kino bez gramic itd.) głównie tych z Raczkiem ale nie tylko, też tych archiwalnych - na cd, dvd, vhs, przegrywane z tv - wszystko jedno.
Jestem gotowy sporo za to zapłacić, prawie każdą cenę!!!!!!!!!
POMOCY LUDZIE!!!!!
nie boję się i nic nie poradzę,jeśli widzieliście naprawdę stroszny film to podajcie mi tytuł bądź napisz do mnie.Czekam. :)Aha kolega opowiadał mi ostatnio horror ale nie pamięta tytułu,więc tak przy okazji jak znasz ten tytuł to wiesz co robić.Opowiada coś o kolesiach,którzy zostali wysłani na jakiś kurs i mieli...
Jaki jest najgoszy film jaki oglądaliście.Może to każdy gatunek, od horroru do komedii.
Ostatnio najgorszym filmem jaki oglądałam (jaki pamiętam) jest "Jazda na kuli"...:/:/
Pozdro:)
jak sie nazywa piosenka która leci pod koniec filmu "efekt motyla", zaczyna sie od momentu gdy Evan spala dzienniki aż do literek końcowych