Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pisze ten temat, przede wszystkimzeby zapelnic miejsce :P ale uwazam, ze moze byc ciekawie. Zastanawialiscie sie dlaczego akurat filmy? Wszyscy tutaj je uwielbiamy ale na dobra sprawe co widzimy w wymyslonych urywkach z zycia postaci fikcyjnych, ktore czasem sa wrecz absurdalne? Widzimy samych siebie? Takich jakimi...

Witam. W 1999 roku, w czerwcu, telewizja regionalna puściła fajną komedię niemiecką. Niestety nie pamietam jej tytułu, google nie pomogło. Tytuł to było coś tego typu: "Wiosna gdy ludzie łączą się w pary...." - ogólnie byl to tytuł długi i pokręcony. Film był na temat paru osób, które pozornie się nie znały, ich losy...

więcej

Uwielbiam ten serial i kolejne odcinki oglądam po kilka razy. Dawno nie miałem okazji spotkać się z tak dużą dawką wyrafinowanego humoru, przy jednoczesnym zachowaniu sensowności fabuły. Ktoś się zgadza? Ktoś nie? Chętnie się podzielę wrażeniami i posłucham innych.

Właśnie zakończył się ten festiwal. W tym roku byłem tam pierwszy raz i bardzo mi sie podobało. Szczególnie czeskie dokumenty. A co Wy sądzicie o tej imprezie?

Czy znacie jakieś strony z torrentami filmów. Głownie Xvid i Divx mnie interesują :). Proszę o adresy tych stron (oprócz TDT - bo to już mam :). Z góry dzieki i pozdrufka :)

CZY KTOS JEST W STANIE MI POWIEDZIEC KIEDY PREMIERA???

Jako, że tworzę stronę internetową propaguującą wolność(ofkoz w granicach rozsądku ) i potępiającą wszechobecną pogoń za pieniądzem(sławetny "wyscig szczurów" ), mam pytanie:

Jakie znacie filmy, których przesłąniem jest idea wolności, jednym słowem filmy, których bohaterowie buntują się przeciwko zasadom...

Usilnie poszukuję tego filmu na VHS.
Jeżeli ktoś ma, proszę o kontakt:
E-mail: tsr@op.pl
gg: 1485028
Z góry dziekuję za pomoc

Jakie filmy wymienilibyście na obowiązkowej liście konesera kina?

piszcie co według was sprawia że film jest dobry... robię pewne badania na ten temat i potrzebuję jak najwięcej waszych opinii