Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

mam pytanie: czy ktoś z was wie może, czy w Poznaniu jest jakaś wypożyczalnia, gdzie można znaleźć filmy należące do tzw."klasyki filmu".........? jakoś brakuje mi takiego miejsca,więc jeśli wiecie coś na ten temat, proszę o informacje :)

Czy nie sadzicie, że ten nowy serial sensacyjny TVP - Oficer, wyglada jak Na dobre i na złe?? Moim zdaniem nijak sie ma do zeszłorocznego Gliny który był bardzo dobry.

pewnie juz taki temat padl nie raz... ale ja jestem nowym uzytkownikiem:) uwielbiam horrory, dlatego chcialabym sie dowoiedziec jakie waszym zdaniem sa najlepsze i ktore polecacie? :)

Jestem przeciw, bo trudno jest DOBRZE zdubbingowac film w krotkim czasie, a przeciez nie chcemy czekac na polskie premiery zagranicznych obrazow miesiacami?...

do szkoły muszę napisać pracę dotyczącą 'roli miłości w życiu człowieka na podstawie utworu szekspira (romeo i julia) oraz innych ksążek, filmów, piosenek. bardzo proszę was o pomoc, podajcie jakieś przykłady, a ja już je sama rozwinę odpowiednio (mile widziane również propozycje książek). z góry wam dziękuję.

Która z tych kultowych serii podobała się wam najbardziej - uzasadnij odpowiedź? U mnie wygrywa Szklana pułapka

Obejrzałam wczoraj ten film drugi raz i tylko nasówa mi się jeszcze więcej pytań , żadnych odpowiedzi no może drobne prześwity. Powiedzcie mi ile razy to należy obejrzec a może głównie zwrócic na coś swoją uwagę , dajcie mi jakies wskazówki podobno 2 są już na poczatku filmu przed napisami.Może to ta pościel -ten kolor...

więcej

znam dwa filmy z muzyką Mansella: "Requiem for a dream" i "Pi", obydwa rewelacyjne, też pod względem soundtracku. Może mi ktoś powiedzieć, do jakich filmów jeszcze Mansell robił muzykę?

możliwe,ze jestem jakaś ciemna,ale nie wiem jak moge dodać nowy film ...??? prosze napiszcie!!!

horror... pamietam tylko ze jakies dzieciaki jezdziły samochodem bez świateł i kiedy jadący z naprzeciwka samochodem kierowca zwracał im uwage to zawracały i jechały za nim na długich światłach no i dochodziło do wypadku ^_^