"Czy pamiętasz tytuł filmu do którego A. Kesher szuka odtwórczynu roli głównej? Czy tytuł ten pojawia się ponownie?" No właśnie to mi umknęło... Czy ktoś mógłby pomóc?
Czy ktos może mi powiedzieć co to za rymowana bajka o owieczce była wyświetlona przed filmem iniemamocni?????????????????
Nie moglem nic o tym znalezc na filmwebie więc sam zamieszczam notke:
Nielada gratka dla fanów muzyki spod znaku Tool, A Perfect Circle i Audioslave.
W roli głównej Brad Wilk (perkusista Audioslave, wcześniej Rage Against The Machine), towarzyszy mu nie kto inny jak sam Maynard James Keenan. Film podobno klimatem...
W obsadzie jest Alanis Morissette jako Bóg. Nie dopatrzyłam się jej jednak. Czy ktoś może mi poqwiedzieć w jakiej scenie ona gra?
Gdybym zakonczyl juz teraz slowem "wszystkiego." dalbym alibi naszym rodzinnym kinematografom. Ci oczywiscie zawolaja "pieniedzy!!!" O szczypcie dobrego smaku, dowcipu, dobrych pomyslach i poczuciu godnosci niestety juz nie wspomna. pewnie ktos zawola z oburzeniem ze nie jestem realista, ze bez pieniedzy nie ma kamer,...
więcejPiszcie tu pytania i odpowiedzi dotyczace piosenek ktore wpadly wam w ucho podczas seansu kinowego lub telewizyjnego.Ja na przyklad szukam tytulu lub chociaz autora kawalka na gitzrze z filmu Fan z Robertem De Niro piosenka leci podczas oddawania choldu zabitemu graczowi ci ktorzy ogladali wiedza o co chodzi.Jesli ktos...
więcej
09 - 17. 07. 2005
www.latofilmow.pl
Z całym szacunkiem dla Kazimierza ( bardzo lubię to miasteczko ) ale Toruń wydaję się dobrym miejscem dla Festiwalu. To urocze miasto z przepiękną starówką i niepowtarzalnym kliamtem przy tym niezwykle młode, studenckie...
Pytanie tylko co jest ważniejsze, sam duch miejsca czy...
Moim zdaniem niewiele razy w histori kina zdażyło się żeby adaptacja filmowa jakiejś książki okazała się lepsza od pierwowzoru. Podzielcie się prosze waszymi przemyśleniami na ten temat.
Moim zdaniem filmem lepszym od ksiązki jest "Skazani na Shawshank".
Poszukuje filmów ktore nawiązywały by do tematu człowiek wobec niesprawiedliwości praw swiata i o ile we wspołczesnej filmografi jest to raczej nie trudne tak w starszej moze juz byc problemem. A ponieważ musze skonfrontować epoki wiec poszukuje. Prosze o pomoc.
prod Australia, prp prod. 2002
o mężu któremu żona zrobiła ponura niespodziankę na którąś tam rocznicę ślubu, piękna scenografia ułożonego podmiejskiego osedla domków jednorodzinnych, słońce, zielona trawa, a on wraca po pracy a tu żony brak, dzieci brak, i jakaś instalacja video przygotowana przez jego żonę i ich...