Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Shrek jest to świetny film!!!!! aby go zrozumieć trzeba mieć kilka szarych komórek......

Taaaak......jest to dla niektórych bardzo dziwny,niezrozumiały rodzaj filmu.Ale dla mnie jest to najpiękniejsze pokazanie życia...pokazanie życia przez muzykę.A muzyka jest z nami-ludźmi od zawsze.
Dlatego chcę sięWas zapytać.CZy lubicia musicale?A jeśli tak to jaki zrobił na Was największe wrażenie?
Ja nie mam się...

więcej

Piszę, gdy po raz kolejny weryfikator odrzucił materiał. Poprzednio nie protestowałam, bo może faktycznie... racja była po jego stronie. Tym razem jednak powodem było niepodanie źródła internetowego. Ja wszystko rozumiem, tak jest łatwiej i w ogóle wszyscy nie mamy czasu, aby szukać. Tymczasem w przypadku filmów i...

Szukam informacji o polskiej aktorce kabaretowej lat 30 nazywła sie TOLA MANKIEWICZÓWNA. Jesli ktos ma jakies info plisss piszcie

Witam. Czy możecie podać mi tytuły filmów o życiu w obozie koncentracyjnym, lub coś podobnego. Powinien być dość realny, a nawet brutalny, makabryczny. Czekam na odpowiedzi i z góry dziękuje.

Podajcie tytuly filmow wartych obejrzenia.
Tylko nie komedie... cos poruszajacego...:)

Jakie jest Wasze marzenie, jaki (POLSKI) film chcielibyście zobaczyc na duzym ekranie? Chodzi mi o gatunek, albo temat przyszlego filmu. Takie male badanie marketingowe:)

Spotkałam się z wieloma krytykami dla tych filmów... jedne z mich były : to najlepszy film jaki widziałem /łam inne: to kompletny idiotyzm.. Mnie osobiście te filmy się bardzo podobały, wręcz zaliczją się do moich ulubionych - nie ze względu na aktorów (ale mimo wszystko fajna obsada, brakuje tylko Deppa) lecz na...

to jest okropne większosć osób nie potrafi odróżnić horror od thrilleru!!!
ja między tymi dwoma gatunkami widzę baaardzo dużą różnię!
a Wy? Was tez to denerwuje?

Numeru gg jego pilnie potrzebuję ;) Bo inaczej się nie dogaduję ;p A poprawy kulejącej weryfikacji oczekuję ;/