Jestem przeciw, bo trudno jest DOBRZE zdubbingowac film w krotkim czasie, a przeciez nie chcemy czekac na polskie premiery zagranicznych obrazow miesiacami?...
do szkoły muszę napisać pracę dotyczącą 'roli miłości w życiu człowieka na podstawie utworu szekspira (romeo i julia) oraz innych ksążek, filmów, piosenek. bardzo proszę was o pomoc, podajcie jakieś przykłady, a ja już je sama rozwinę odpowiednio (mile widziane również propozycje książek). z góry wam dziękuję.
Która z tych kultowych serii podobała się wam najbardziej - uzasadnij odpowiedź? U mnie wygrywa Szklana pułapka
Obejrzałam wczoraj ten film drugi raz i tylko nasówa mi się jeszcze więcej pytań , żadnych odpowiedzi no może drobne prześwity. Powiedzcie mi ile razy to należy obejrzec a może głównie zwrócic na coś swoją uwagę , dajcie mi jakies wskazówki podobno 2 są już na poczatku filmu przed napisami.Może to ta pościel -ten kolor...
więcejznam dwa filmy z muzyką Mansella: "Requiem for a dream" i "Pi", obydwa rewelacyjne, też pod względem soundtracku. Może mi ktoś powiedzieć, do jakich filmów jeszcze Mansell robił muzykę?
horror... pamietam tylko ze jakies dzieciaki jezdziły samochodem bez świateł i kiedy jadący z naprzeciwka samochodem kierowca zwracał im uwage to zawracały i jechały za nim na długich światłach no i dochodziło do wypadku ^_^
Siemaka!! Czytaliscie "Amerykanskich Bogow" N.Gaimana jesli tak to jak sadzicie kogo mozna by obsadzic w roli Cienia?? Mi jakos pauje Vin Diesel. A wam??
chodzi mi o to zeby byly tam informacje dotyczace zawodu reżysera-na czym on polega itd. musze napisac prace na ten temat pomozcie!!:))