Mam pewne kłopoty, mianowicie mam film króry powinien trwać 1h 18mn, ale każdy program odtważający rozpoznaje go jako 20 min. Plik ma 690Mega, wiec żaden edytor go nie otwira. Moje zapytanie: Czym go zedytować, aby miał właściwy rozmiar?
Pewnie większośc z Was wie kim jest Eilza... a jesli nie to musicie naprawic to niedopatrzenie... Według mnie jest to jedna z najbardziej obiecujących młodych aktorek... Ale niestety ostatnio jakoś nie słychac o filmach z Jej udziałem. A może ktoś z Was coś słyszał?
co sądzicie o filmie? wszyscy wokół się zachwycają, a ja zupełnie nie rozumiem czym. Oglądałam w kinie i trochę żałuję, bo to zwykły film obyczajowy, mogłam obejrzeć sobie w domu...
Nie żebym była zupełnie na anty-ale po prostu chcę poznać Wasze zdanie :)
Tak mniej więcej brzmi temat który wybrałem na maturkę. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie opinie i przemyslenia na ten temat. Jako książki wybrałem imię róży oraz romeo i julię.
czy ktos moze zna wykonawce lub tytul piosenki, ktorej slowa brzmia "i`m not alone..." itd....bardzo bede wdzieczna za odpowiedz.pozdrawiam