Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Prosze kogos o podanie mi tytulu utworu, który leciał w scenie na początku filmu gdy Arnie(T-800) wyszedł z baru i odjezdzał na motorze.(był to ostry rokowy kawałek, chyba "The Police" ale nie jestem pewien

Gdzie się podziały dobre seriale?? Niemniejszym ogłaszam plebiscyt na najlepsze seriale ze szczególnym naciskiem na te, które powinny być wyemitowane jeszcze raz w telewizji. W końcu serial to jedyna namiastka sztuki którą możemy mieć bez wychodzenia z domu i dodatkowych opłat...

Oglądałem kiedys taki film, to była komedia, mnie sie wydaje że z Carrey-em. Była to wyprawa i lot na Marsa (chyba), w czasie lotu spali w komorach hibernacyjnych. Lecieli z małpą. Małpa tez miała komorę ale mniejszą. Podczas lotu małpa zamieniła i weszła do komory "carrey-a" a on został i przez 8-siem miesięcy lotu...

więcej

tak brzmi temat mojej ustnej matury, nie wime, tylko w oparciu o jakich bohaterów filmowych poprzeć moją wypowiedź, myśłałem o Pianiście, Szeregowcu Ryanie, Liście shchindlera i o Stalingradzie, ale nie wime, czy to dobre pomysły, może są jakieś lepsze filmy,któe dobitniej oddają okrucieństow II WŚ, jak macie jakieś...

więcej

Jaki tytul nosi ta piosenka z Closer, ktorej powtarzane w filmie slowa to 'I can't take my eyes of you...' i kto ja spiewa?

witam co się dzieje ze zwiastunami nie można ich ściągnąć przez flash geta i inne progrmy choć jestem zalogowany
czy ktoś może pomóc???

Kilka lub nawet kilkanaście lat temu w telewizji leciał ten francuski serial animowany, mam kilka odcinków na kasecie, chciałem coś poszukać na FILMWEBIE, niestety tego nie ma. Czy może ktoś kojarzy ten serial i może powiedzieć coś więcej?

PYTON, Królowa ciemności, ŁOWCY SNÓW, Willard, Atak Pająków,
Podwójna wizja, Piekielna głębia, Od zmierzchu do świtu.
To tylko moja namiastka bo już póżno. Pa

Jak myślicie, kiedy adaptacja filmowa jest dobra, a kiedy zła? Co musi spełnić film (adaptacja) żeby stał się dobrym pierwowzorem ksiazki? Kiedy adaptacja źle "odwzwierciedla" ksiazke? Jak myslicie? Chcialbym poznac Wasze opinie

Nie moge jeszcze dodac bo nikogo nie znam ale myśle, że przyjdzie na to czas :)