jakie gatunki,rodzaje filmów lubicie najbardziej? ja uwielbiam filmy psychologiczne,ktore po obejrzeniu zostaja na dlugo w pamieci i daja wiele do myslenia.ale nie tylko te o narkotykach itp ostatnio obejrzalam film 'nie jestesmy tacy sami' o dziewczynie chorej na dystrofie miesni.polecam.
Właśnie ściągnąłem trailer Epizodu III z pomocą Emula, obejrzałem... i juz nie mogę się doczekać 19 maja br. Z tego co widziałem film będzie bardzo dynamiczny i efektowny. Mówiono że ta część będzie bardziej mroczna, a na podstawie zapowiedzi mi się taka nie wydaje. Policzyłem że odbędzie się ok. 4 wielkich bitw na ok....
więcejChcialabym zobaczyc film na podstawie ktoregos tomu Jezycjady Musierowicz, Szklarskiego o przygodach Tomka Wilmowskiego, "Inny swiat" Herlinga-Grudzinskiego :-)
jak ktoś ma jakiś filmy lub filmiki z meagan good lub full zdjęć to prosze sie zgłaszać na gg (8212714) lub wysłac jakąś wiadomośc na loni_88@o2.pl pilne!!!
Potrzebuję tytułów filmów (najlepiej tych, które zdobyły jakieś nagrody ;)) związanych z rybkami :) Z góry dziękuję za pomoc :)
Duży problem mam bo szukam filmu na tyle męskiego by był dla kobiety wystarczająco dobry:D
Proszę o pomoc szanowne gremium i całość zgromadzina
Please so much...
Z góry dziękuję
PAPA to byłem ja.
Witam
mam tylko jedno pytanko
Czy ktos wie jak zdobyć z neta.. a dokładnie z jakiej www całą muzyke do filmu z " National Treasure"?? to cudowna muzyka.. słyszałam ją jedynie tylko w filmie no i w fragmentach 30sekundowych :( a na emule strasznie długo mi sie ściaga.. ponad 2 tyg. znacie inny sposób ?? a może ktoś ma...
Kto oglądał "Rekę Boga" ?ostatnio przypomniał mi sie ten film , juz nawet nie pamietam o co w nim za bardzo chodziło ale bardzo dobrze mi sie kojarzy. wypowiedzcie sie na jego temat.