People!!!!!!!!1Prosze was niech ktoś sie odezwie na mój nr. gg (8212714) lub wyślijcie wiadomość na loni_88@o2.pl kto ma jakies foty lub filmy z Meagan Good!!!
Witam! Moja kolezanka zablokowala sobie haslo w Filmwebie. W jaki sposob moze wygenerowac nowe halo? Pisala do Filmwebu , ale zostalo to przemilczane. Prosze o jakies namiary na osobe ktora moze jej pomoc. pzdr Gipsy
Szukam wszelkich informacji na temat filmu "Złe rozdanie" nie znam oryginalnego tytułu, był to film francuski, wyświetlany na TVP2 w latach bodajże 86-89. Bedę wdzięczna za cokolwiek na ten temat.
jak ktoś wygra głupi i głupszy dwa to odkupie od niego !!
bardzo prosze bo niema jeszcze w sklepach
a i tak jakby było to i tak są te filmy warner brows są za drogie !!!!!
Hej, w poniedziałek o 'przyzwoitej porze" 0:10 będzie pokazywany w telewizji animowany film "Heavy Metal". To świetna wiadomość. Film ten bardzo trudno znaleźć w wypożyczalniach wideo a jest to obraz, który każdy miłośnik komiksów i animacji powinien zobaczyć.
Hej! Mam do szkoły przygotować prezentację pt. "Film jako medium i dziedzina sztuki". Co proponujecie? Macie jakieś pomysły:
- co zawrzeć w prezentacji?
- jakie filmy jako najlepsze przykłady podać?
- może historię filmu lub jego wpływ na dzisiejszy świat?
- itp. itd.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc :-D
Blagam o pomoc. Nie jestem kinomanem, a prostym kinoogladaczem. Lubie dobre i ciekawe filmy (np. Ghost Dog) ale ogolnie rzecz biorac nie znam sie na kinie. Niedlugo matura, a jako temat na ustna z polskiego wybralem "Scharakteryzuj i ocen zjawisko pop-kultury na przykladach kinowych i muzycznych". Wydawal sie fajny,...
więcej