witam serdecznie wszystkich uzytkownikow filmwebu:)
od dawna poszukuje w internecie sklepu DVD gdzie bede mogla kupic takie filmy jak Młode Lwy, Leon Zawodowiec, Buntownik bez powodu, Wiosenna Bujnosc Traw, Persona i wiele wiele innych mniej znanych pozycji. czy zna moze ktos z Was adres strony internetowej, ktora...
Witam wszystkich
Pomocy, szukam zwiastunów w polskiej wersji (napisy lub dubing )
nowości i starsze
dzięki
Kto z was uważa że oscara dostały nie te filmy, które powinny i nie ci ludzie, którzy powinni. Kto z Was nie chciał by usłyszeć" and the oscar goes to Martin Scorsese?
Hej!
Jest taka sprawa: w kinie Silver Screen do zestawu "PILOTKA" dodawana jest teraz szklanka z serii Coca-coli i jest owinięta klisza filmową (czy jak to się nazywa)
Ja posiadam takich kilka i nie moge za nic skojarzyć jaki film może być n jednej z nich! Oto co jest na tej kliszy:
chłopczyk i dziewczynka...
Jeżeli w informacjach pisze mi "w trakcie weryfikowania" to co to oznacza? I jeżeli to w trakie weryfikowania oznacza że jest coś sprawdzane to czemu sprawdzanie 4 linijek tekstu trwa tak długo? Bo przy innych pisze mi "czeka na weryfikacje".
wiem że to troche głupio brzmi ale chce za chęcić fanów mangi ,punk-rocku i sztuk walki a by wchodzili na moją strone znajdującą się oczywiście na filmieweb.
Dzisiaj mialem okazje zobaczyc jeden z rekomendowanych przez znajomych horrorw a mianowicie "Wrong turn"(w tlumaczeniu na nasze "Górscy ludzi.." kto te tytuly wymysla:D)no i musze powiedziec ze rozczarowalem sie myslalem ze film bedzie inny, lepszy bardziej odkrwczy, ale nie zobaczylem nic innego jak powielanie...