Film z Kevinem Spacey. Opowiada historie swoją na komisariacie udaje połamanego a potem okazuje się że wszystko zmyślał i odjeżdza w dallll. Prosze o pomoc.
Bardzo potrzebna jest mi odpowiedz na to pytanie,na stronie wprawdzie jest informacja,ale o srebrnym a nie zlotym niedzwiedziu,a chodzi mi o nagrodę glowna,jak wspomnialam wczesniej.Jesli ktos wie to bede bardzo wdzieczna za odpowiedz.
komedia, w ktorej glowny bohater zakochuje sie w dziewczynie z sasiedztwa -a le ona go nie zauwaza, wiec on zmaieszkuje na jej trawnku, by moc czesciej ja widywac
co to za film
znacie tytul????
Według mnie najlepsze komedia powstały w latach 80-tych, choćby:
Prawdziwi Faceci - Real Men (1987),
Szpiedzy tacy jak my - Spies Like Us (1985)
Powrót do szkoły - Back to School (1986)
Książę w Nowym Jorku - Coming to America (1988)
aż się łezka w oku kreci, szkoda że już nie robią takich komedii jak kiedyś....
Jak byłam super mała, to w kinie leciał taki film o jelonku (może to był Bambi, ale nie jestem pewna). Magiczne było to, że ta sama historia była opisywana raz metoda kreskówki, a raz grana przez prawdziwych aktorów (sceny się przeplatały). Czy ktoś ma jakieś informacje co to mógl być za film (tytuł, aktorzy,...
pytam o to, bo mam prace o jakimś aforyźmie do napisania i nie mam pomysłu. gdyby ktoś zechciał mnie poratować ciekawą sentencją z filmu, literatury lub filozofii, byłabym wdzięczna:"D