PROSZĘ O JAK NAJSZYBSZE SKASOWANIE UŻYTKOWNIKA O NAZWIE arielka5@... DLACZEGO? PROSZĘ ZAJRZEĆ NA TĄ STRONE http://pila.filmweb.pl/ I PRZECZYTAĆ JEJ OPINIE ORAZ PODEJŚCIE DO FILMWEBU I INNYCH UŻYTKOWNIKÓW.
Nie sądziłem że kiedyś się zapytam o jakiś film/serial. Ale do rzeczy: nie znam głównego motywu serialu, ale był coś związany z Księżycem i jedzeniem. Mieszkańcy mieli pigułki które powielały jedzenie. Pamiętam też że coś właśnie spadło na ziemię czego potrzebowali mieszkancy Księżyca. Pamiętam jedną scenę jak na...
Pamięta ktoś może film, który puszczali kilka lat temu w telewizji? Rodzina kupiła sobie elektroniczną gosposię, którą potem zniszczyła gosposia sąsiadów? I na koniec zrekonstruowali ją? Opis bardzo chaotyczny, ale jak ktoś oglądał to pamięta. Pomóżcie
Kocham ten serial i mam wszystkie tłumaczenia odcinków. Obecnie ten serial jest na programie Polsat Zdrowie i Uroda. Niestety nie posiadam tłumaczenia odcinka 4, 19, 20. Czy ktoś może mi pomóc?
rodzaj dramat wojenny
miejsce akcji afganistan,
bohaterowie załoga czołgu
fabuła dowódzca czołgu maniak dławi rebeliantów w wiosce,
jeden z wiesniaków zostaje przejechany owym czołgiem, jeden z czołgistów w dalszej części filmu zostaje prawie...
czy moze ktos wie jaki tytul nosi koncowa piosenka z filmu efekt motyla jesli tak to bardzo prosze o podpowiedz
z gory dziekuje
Film nalezy do komedii "głupkowatych".Dawno go oglądałam, na początku główny bohater myje się pod prysznicem pierdząc przy tym :). Potem (zdaje mi się) ląduje na jakiejś wyspie.Jest też moment, gdy on załatwia swoje potrzeby w lesie i zjawia się nagle sarenka, a on do niej mówi "idź sobie!bo skupić się nie mogę"czy coś...
więcejFilm leciał kilkakrotnie na polsacie. Jest on o debilowatej klasie, gdzie jest jedna inteligentna dziewczyna, która pisze list do prezydenta czy kogos innego. Klasa zostaje nazajutrz zaproszona do Waszyngtonu, śledzii ich taki facet co ma fioła na punkcie star trek. Film jest bardzo śmieszny. Występuje tam...
macie jakies filmy waszego dziecinstwa, ktore nawet jesli ogladaliscie tylko raz w zyciu wplynely w jakis sposob na wasze dzisiejsze 'ja' , uksztalotwaly wasze marzenia, dazenia, wzorce wedlug ktorych wybieracie partnerow, przyjaciol, ktore zakodowane gdzies gleboko w podswiadomosci stale gdzies daja sie odzwierciedlic...
więcej