Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam pytanko, czy ktoś się może orientuje, czy ten film został wydany na vhs lub dvd i czy muzyka jest też gdzieś dostępna????Ogólnie szukam i szukam i nic co związane z tym filmem nie pojawia się na sklepowych pułkach...czy ktoś coś wie???

Cześć mam pytanie, odrzuciłeś moją propozycje obsady i wkomentarzy napisałes, że to z powodu tego ze nie pisze cyfr przy nazwiskach hm o jakie cyfry chodzi bo ja naprawde nie kumam , mam numerować nazwiska czy jak ?? prosze o podpowiedz pa

Witam moze ktoś podpowie jak dodawać tu nowy film i czy mozna samemu od siebie cos dodać ponieważ jest zawsze podane żródło ze trzeba wpisać adres strony z której ma się ta wiadomość a jak np ja posiadam oryginalny film i chce dodać z tego filmu np opis, czas trwania to już nie mogę proszę kogos z was o dokładne...

Czekam nie tylko na filmy które wam sie podobały, ale przede wszystkim na te, które was zmieniły...

Znów potrzebuję pomocy! Czy ktoś kojarzy tytuł filmu, który opowiadał historię młodości Sherlocka Holmesa? Akcja dzieje się podczas jego studiów medycznych, jest tam mlody Watson, oraz kobieta, która jest miłością Sherlocka (nota bene umiera na końcu). Jest zagadka kryminalna z jakimiś zarazkami z mumi egipskiej, itp....

więcej

akieś sześć lat temu oglądałem dwa filmy, które bardzo mi się podałbym, teraz chciałbym obejrzeć je znowu, lecz niestety nie jestem sobie w stanie, przypomnieć ich tytułów :/ Dokładniej mówiąc, nie pamiętam praktycznie nic, tylko jakieś urywki, a nawet nie urywki, tylko ogólny zarys tych filmów, mimo wszysko mam...

pamietacie ten serian o umysłowo chorym chłopaczky - Corky'm?? Kto pomoze mi snalezc ten serial na filwebie....wpisuje corky i nic....??

pomocy!!

Jak byłam super mała, to w kinie leciał taki film o jelonku (może to był Bambi, ale nie jestem pewna). Magiczne było to, że ta sama historia była opisywana raz metoda kreskówki, a raz grana przez prawdziwych aktorów (sceny się przeplatały). Czy ktoś ma jakieś informacje co to mógl być za film (tytuł, aktorzy,...

Czy ktoś ma nagrane jakiekolwiek odcinki serialu "Dzień za dniem"? Nośnik obojetny, wszystko wywoła uśmiech na mojej duszy!!! Wdzięczna będę za jakakolwiek wiadomość o możliwości zdobycia tego serialu.

Jak ma na nazwisko lektor ktory "wystepuje" w reklamie Coca-Cola. Jest on bardzo znany, lecz ja nie znam jego nazwiska... Help ;-)