Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję informacji o filmie sprzed kilku lat. To była animacja komputerowa. Swojego rodzaju podróż (być może też w czasie?). Przed oczami widza przesuwała się droga, która była sceną dla dziejących się rozmaitych wydarzeń. Niezwykle kolorowy film. Wydaje mi się, że był dość głośny w swoim czasie. Trwał około godziny....

więcej

moze mi ktos powiedziec kto spiewa i jak nazywa sie tytulowa z "uwierz w ducha" ("ghost")

jack z marlą uciekają z wieżowca po fajerwerkach, jack opowiada marli całą tajemnice fight clubu i ginie z powodu zbyt dużej utraty krwi, marla nie dopuszcza to świadomości że jack to tayler i też ginie bo wie za dużo, zostaje zabita przez angel face'a lub jeszcze lepiej zakochuje sie w nim gdy ten podaje się za...

Witam. Wiadomo, ze nie kazdy film musi sie podobac kazdemu i ma sie rozne gusta, ale ja widze komentaz w ktorym jest napisane "TAM SIE NIC NIE DZIEJE" to az mnie szlag trafia. Jak ktos moze tak skomentowac wogule jakis film?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Kruca fixx potrzebooje jakies DOBRY przykłady filmow ktore zmuszaja do refleksji po ich obejrzeniu...CZEKAM NA JAKIES SENSOWNE PRZYKŁADY !!!

użytkownik usunięty

witam serdecznie wszystkich uzytkownikow filmwebu:)

od dawna poszukuje w internecie sklepu DVD gdzie bede mogla kupic takie filmy jak Młode Lwy, Leon Zawodowiec, Buntownik bez powodu, Wiosenna Bujnosc Traw, Persona i wiele wiele innych mniej znanych pozycji. czy zna moze ktos z Was adres strony internetowej, ktora...

więcej

Witam wszystkich
Pomocy, szukam zwiastunów w polskiej wersji (napisy lub dubing )
nowości i starsze
dzięki

Kto z was uważa że oscara dostały nie te filmy, które powinny i nie ci ludzie, którzy powinni. Kto z Was nie chciał by usłyszeć" and the oscar goes to Martin Scorsese?