Poszukuję informacji o filmie sprzed kilku lat. To była animacja komputerowa. Swojego rodzaju podróż (być może też w czasie?). Przed oczami widza przesuwała się droga, która była sceną dla dziejących się rozmaitych wydarzeń. Niezwykle kolorowy film. Wydaje mi się, że był dość głośny w swoim czasie. Trwał około godziny....
więcejjack z marlą uciekają z wieżowca po fajerwerkach, jack opowiada marli całą tajemnice fight clubu i ginie z powodu zbyt dużej utraty krwi, marla nie dopuszcza to świadomości że jack to tayler i też ginie bo wie za dużo, zostaje zabita przez angel face'a lub jeszcze lepiej zakochuje sie w nim gdy ten podaje się za...
Witam. Wiadomo, ze nie kazdy film musi sie podobac kazdemu i ma sie rozne gusta, ale ja widze komentaz w ktorym jest napisane "TAM SIE NIC NIE DZIEJE" to az mnie szlag trafia. Jak ktos moze tak skomentowac wogule jakis film?
Kruca fixx potrzebooje jakies DOBRY przykłady filmow ktore zmuszaja do refleksji po ich obejrzeniu...CZEKAM NA JAKIES SENSOWNE PRZYKŁADY !!!
witam serdecznie wszystkich uzytkownikow filmwebu:)
od dawna poszukuje w internecie sklepu DVD gdzie bede mogla kupic takie filmy jak Młode Lwy, Leon Zawodowiec, Buntownik bez powodu, Wiosenna Bujnosc Traw, Persona i wiele wiele innych mniej znanych pozycji. czy zna moze ktos z Was adres strony internetowej, ktora...
Witam wszystkich
Pomocy, szukam zwiastunów w polskiej wersji (napisy lub dubing )
nowości i starsze
dzięki