ludzie niedlugo maturka a ja jeszcze nie mam wybranych pozycji do mojej pracy moj temat to mlodzi gniewni w literaturze i filmie XX wieku.Przedstaw wybrane postacie i motywy ich dzialan. pomozcie w realizacji tematu czekam na propozycje rowniez pod emailem marlenciaaa@wp.pl
Mam nadzieje, ze ten film niedlugo pojawi sie w filmografii Park Chan-Wook'a (czeka co prawda na dodanie ale od lutego, co nie wrozy mu najlepiej). A jest coraz wiecej informacji, kilkanascie dni temu pojawily sie plakaty - NIEZWYKLE!!!
Dla wielbicieli 'Old boy'a' to powinna byc prawdziwa uczta. Zamykajaca trylogie (z...
Naprawdę mi na nim zależy, jak by ktoś chciał sprzedać albo powiedzieć gdzie szukać to jestem wdzięczny mój mail )iwanmail@op.pl(
Ja niestety w tym roku nie ogladałam gali oskarowej i nawet nie wiem czy będzie jakaś powtórka? Proszę przekażcie mi swoje wrażenia.
Co sądzicie o zdobywcach Oskarów? Zasłuzyli na nie?
JAKIE ZNACIE FILMY O MARZENIACH, MŁODOŚCI, KARIERZE NP. MUZYCZNEJ ALBO TANECZNEJ I MIŁOŚCI W STYLU CROSSROAD-DOGONIĆ MARZENIA, COYOTE UGLY CZY HONEY. WYPISUJCIE WSZYSTKIE JAKIE ZNACIE!!
Filmy w tym stylu sa naprawde niesamowite :D:D Ogladajac je naprawde mozna sie "odprezyc" :P I jak dla mnie czasami jest super jak ktos "wjezdza" poprzez taki film w moja psychike ;) Ale w sumie oprocz tych co wyminilem w tym stylu znam jeszcze "Widok" i wszystkie sa niesamowite :D Znacie jeszcze jakis produkcje ktore...
więcejczyli - czy ktoś z Was wie, w jakim filmie pojawia się Wilson z "cast away"? to była chyba jakaś głupawa komedia, w każdym razie scena polegała na tym, że bohater/bohaterowie dryfujący przez ocean (??) na tratwie/pontonie/czymśtam wyłowili z wody Wilsona. w żaden sposób nie potrafię sobie przypomnieć, w czym to...
W jakich filmach doszukiwaliście się sensu przez pewien czas po obejrzeniu go. Ja nie mogłam np. do końca zrozumieć filmu "Dar widzenia".
zainspirowane pytaniem o ulubioną scenę filmową w podforum "ludzie kina". :]
jaki film waszym zdaniem ma doskonałe zakończenie? nie tylko efektowne, poruszające, czy zabawne, ale też doskonale zamykające całą historię?
moim typem jest "magnolia". w ostatniej scenie jim mówi claudii, że jest wspaniałą osobą i że...