Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Polecam ten film wszystkim fanom mocnego thrillera.Film wydaje się na początku dość prosty,jednak pod koniec następuje kulminacyjny zwrot akcji,co zmienia jego cały obraz

Czy ktos zna moze jakies fajne linki z jazzikiem?Uwielbiam ostatnio sluchac jazzu a nie mam zadnych fajnych rzeczy:(Ubolewam nad tym.:(W ogole to chetnie pogadam z kims o muzyce-moje gg to 6764556.POzdrawiam wszystkich.

Pisze prace na temat twórczosci Wajdy. Porównuje w niej książki z ich adaptacjami w jego reżyserii. Niestety mam problem z różnicami pomiędzy orginałem a filmem. Czy moglby mi ktoś pomoc??

czy ma ktos jakies wiadomosci o filmiku alone in the dark bo wlasnie mi sie sciaga i zdani na jego temat sa podzielone takze jestem w kropce doradzcie troszeczku (I still here end watch)

Polecie mi jakiđ fajnz i krwawz horrorek bo nie mam juz co ogladac!!!!!
najlepiej gore. dzieki y gory

Witam:)
Zapraszam na str. Autoryzowanego afc Alicji Janosz:)
zapraszam tak|e do zapisywania sie:)
cala reszte dowiecie sie na www.aj.abc.pl
pozdr

Hej! Czytałem sobie właśnie tematy pod "Nic śmiesznego" i.... może wpierw wkleje to co tam nabazgrałem a potem przejde do meritum:) : "Mam wrażenie ze wiekszość osób nie dostrzega głównego wątku tego filmu! Przecież ten film jest o..... no ale może sami sprubójcie zgadnąć o czym;) Proponuje obejżeć go jeszcze raz ale...

więcej

Pilnie poszukuje napisów do filmu "LODY NA PATYKU 5" jesli ktos by mial prosze o kontakt na meila ema_aniolek@o2.pl !!!!!

Wiem, że wiele osób uważa adaptację "Władcy Pierścieni" za totalną porażkę, ale mi się podobała. Czekam z niecierpliwością na "Pachnidło" (chociażby przez wzgląd na Alana Rickman'a) i "Jonathana Stranga i Pana Norella".

Jakie waszym zdaniem narzędzie zbrodni użyte w filmie przez (bynajmniej nie pozytywnego)bohatera (najczęściej horrorów) stało się "kultowym", wręcz symbolem tego filmu (czy bohatera), wyrózniającego go spośród innych.No wiecie na przykład: maczeta Jasona Vorheeseeą, czy hak Candymana, itp....Co najbardziej przeraża, na...

więcej