Polecam ten film wszystkim fanom mocnego thrillera.Film wydaje się na początku dość prosty,jednak pod koniec następuje kulminacyjny zwrot akcji,co zmienia jego cały obraz
Czy ktos zna moze jakies fajne linki z jazzikiem?Uwielbiam ostatnio sluchac jazzu a nie mam zadnych fajnych rzeczy:(Ubolewam nad tym.:(W ogole to chetnie pogadam z kims o muzyce-moje gg to 6764556.POzdrawiam wszystkich.
Pisze prace na temat twórczosci Wajdy. Porównuje w niej książki z ich adaptacjami w jego reżyserii. Niestety mam problem z różnicami pomiędzy orginałem a filmem. Czy moglby mi ktoś pomoc??
czy ma ktos jakies wiadomosci o filmiku alone in the dark bo wlasnie mi sie sciaga i zdani na jego temat sa podzielone takze jestem w kropce doradzcie troszeczku (I still here end watch)
Polecie mi jakiđ fajnz i krwawz horrorek bo nie mam juz co ogladac!!!!!
najlepiej gore. dzieki y gory
Witam:)
Zapraszam na str. Autoryzowanego afc Alicji Janosz:)
zapraszam tak|e do zapisywania sie:)
cala reszte dowiecie sie na www.aj.abc.pl
pozdr
Hej! Czytałem sobie właśnie tematy pod "Nic śmiesznego" i.... może wpierw wkleje to co tam nabazgrałem a potem przejde do meritum:) : "Mam wrażenie ze wiekszość osób nie dostrzega głównego wątku tego filmu! Przecież ten film jest o..... no ale może sami sprubójcie zgadnąć o czym;) Proponuje obejżeć go jeszcze raz ale...
więcejPilnie poszukuje napisów do filmu "LODY NA PATYKU 5" jesli ktos by mial prosze o kontakt na meila ema_aniolek@o2.pl !!!!!
Wiem, że wiele osób uważa adaptację "Władcy Pierścieni" za totalną porażkę, ale mi się podobała. Czekam z niecierpliwością na "Pachnidło" (chociażby przez wzgląd na Alana Rickman'a) i "Jonathana Stranga i Pana Norella".
Jakie waszym zdaniem narzędzie zbrodni użyte w filmie przez (bynajmniej nie pozytywnego)bohatera (najczęściej horrorów) stało się "kultowym", wręcz symbolem tego filmu (czy bohatera), wyrózniającego go spośród innych.No wiecie na przykład: maczeta Jasona Vorheeseeą, czy hak Candymana, itp....Co najbardziej przeraża, na...
więcej