Wie moze ktos z was czy bedzie 6 sezon rodziny soprano?? Uwielbiam ten serial. Wogole uwielbiam seriale o tematyce kryminalnej mafijnej takie jak sopranos, crime story(przy okazji ma moze ktos napisy do divx crime story lub wie skad mozna je sciagnac?). Czy moze mi kots polecic jeszcze jakis fajny serial, film o tej...
więcejLudzie, ludzie!!! WPISUJCIE SIĘ NA LISTE NAJWIĘKSZYCH I NAJGŁUPSZYCH POMYŁEK OCSAROWYCH ( CZYLI WSZYSTKICH )! MOŻE Z WYJĄTKIEM NAJLEPSZEGO FILMU I REŻYSERA! NP. FOXX, ANIE DEEP??????
sluchajcie, mam gorąą prośbę !!! czy ktoś z was może nagrał oscary na video ?? proszę !!! odkupię kasetę albo pożycze do przegrania, od paru lat oglądam oscary na żywo ale teraz moja kablóka wywaliła pro7 z oferty a nie zdąrzyem załatwic canal+.... dlatego proszę zlitujcie się i nagrajcie !!! zrobię co chcecie, zapłacę...
więcej
Szukam bardzo dobrego i z dużą liczbą możliwości programu do tworzenia baz danych o filmach teraz mam spis w Excel 2003 ale szukam coś lepszego
Biblioteka moich filmów sięga już 300 tytułów
Mamy Oscara!!!!!!!! Kaczmarek ma Oscara!!!!!!!!:)Brawa!!!!!!!!! !!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: )
Oto adres strony, na której można napisać do TVP:
http://tvp.pl/3580,20050218179752.strona# [tvp.pl/3580,20050218179 ...]
Ja już swoją opinię wysłałem. Piszcie do TVP i nie owijajcie w bawełnę, może się nauczą szanować widzów i za rok "Oscary" pokażą.