Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Sorki ze takie banalne pytanka ale jestem nowa :) pozdrowionka :)

Wczoraj udało mi sie obejrzeć obraz "Cienie zapomnianych przodków" Siergieja Paradżanova i..zostałem wprost oczarowany. Piekny, bardzo poetycki, niezwykle plastyczny film. Zapierające dech w piersiach zdjęcia, wstrząsająca muzyka i banalna...ale niebanalnie opowiedziana historia. Pierwszy raz w zyciu obejrzałem film...

więcej

Witam.
Oglądałem kiedys fajny horror ale niestety nie pamiętam jego tytułu bo bylo to daaaaaaaaaaaaaawno Generalnie film był o tym że w ścianach damu jednej kobiety mieszkał facet który pomagał jej w remoncie, i miała przez to rózne problemu z prądem itp, w ogóle dziwne rzeczy jej sie przytrafiały... Na końcu facet...

więcej

DZŚ W NOCY OGLĄDAŁEM UROCZYSTOŚĆ WRĘCZENIA OSCARÓW.
JESTEM ZADOWOLONY,ŻE GŁÓWNE STATUETKI ZGARNĄŁ FILM "ZA WSZELKĄ CENĘ" JEST NAPRAWDĘ GODNY POLECENIA.AVIATOR BYŁ PRZEREKLAMOWANY I NIE ZASŁUGIWAŁ AŻ NA 11 NOMINACJI CHOCIAŻ SCORSESE TO MÓJ ULUBIONY REŻYSER.

Siema ludziska ;)
Ostatnio oglądałem dwa filmy: 100 Girls i Dziewczyna z sąsiedztwa ;P
Lubie takie filmy i postanowiłem tutaj napisać tego temacika :D
Pytanie brzmi:
Znacie jakieś filmy właśnie z tej kategorii?
Oprócz:
- Szkoła uwodzenia 1,2,3
- Mrówki w gaciach 2
- Van Vilder
- Kocurki
- 100 Girls
-...

Jak co roku, po rozdaniu Oscarów są zarówno wygrani, jak i przegrani. Jednak niektórzy zamiast przegranymi powinni być zwycięzcami. Dlaczego Akademia nie przyznała Im nagród??? Wpisujcie tutaj swoje typy i uzasadnijcie, dlaczego Pan/i XYZ powinna dostać Oscara lub nie.

Poszukuje napisów do filmu "LODY NA PATYKU " jesli ktos by mial prosze o kontakt na maila ema_aniolek@o2.pl!!!!!

czy ktoś z was pamięta emitowany kilka lat temu w telewizji: akcja działa się wśród Arabów, na pustyni, ale wyróżniał się przede wszystkim wspaniałą muzyką.produkcji chyba (?) włoskiej .Jaki był jego tytuł?
pozdrawiam kamil

Jak nazywa się piosenka na końcu filmu jak główny bohater pali wszystkie pamiętki a póżniej mija się z Kayleigh Miller

Jestem nowa :) Czy ktos moze mi wytlumaczyc, jak dodac film lub inne info do bazy FilmWebu?