Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Według mnie najlepsze komedia powstały w latach 80-tych, choćby:
Prawdziwi Faceci - Real Men (1987),
Szpiedzy tacy jak my - Spies Like Us (1985)
Powrót do szkoły - Back to School (1986)
Książę w Nowym Jorku - Coming to America (1988)
aż się łezka w oku kreci, szkoda że już nie robią takich komedii jak kiedyś....

więcej

Jak można dodać na własnej stronie np. ulubionego aktora czy film??

Jak byłam super mała, to w kinie leciał taki film o jelonku (może to był Bambi, ale nie jestem pewna). Magiczne było to, że ta sama historia była opisywana raz metoda kreskówki, a raz grana przez prawdziwych aktorów (sceny się przeplatały). Czy ktoś ma jakieś informacje co to mógl być za film (tytuł, aktorzy,...

pytam o to, bo mam prace o jakimś aforyźmie do napisania i nie mam pomysłu. gdyby ktoś zechciał mnie poratować ciekawą sentencją z filmu, literatury lub filozofii, byłabym wdzięczna:"D

Pamiętacie film opowiadający historię Kevina Mitnicka?? No właśnie ja film pamiętam, a jaki był jego tytuł?? Przy okazji polećcie jakieś ciekawe i śmieszne komedie najlepiej z 2004 roku ;].

Koś zna może tytuł i wykonawce tego utworku z reklamy KINDER BUENO ?????

PROSZĘ O JAK NAJSZYBSZE SKASOWANIE UŻYTKOWNIKA O NAZWIE arielka5@... DLACZEGO? PROSZĘ ZAJRZEĆ NA TĄ STRONE http://pila.filmweb.pl/ I PRZECZYTAĆ JEJ OPINIE ORAZ PODEJŚCIE DO FILMWEBU I INNYCH UŻYTKOWNIKÓW.

Nie sądziłem że kiedyś się zapytam o jakiś film/serial. Ale do rzeczy: nie znam głównego motywu serialu, ale był coś związany z Księżycem i jedzeniem. Mieszkańcy mieli pigułki które powielały jedzenie. Pamiętam też że coś właśnie spadło na ziemię czego potrzebowali mieszkancy Księżyca. Pamiętam jedną scenę jak na...

Pamięta ktoś może film, który puszczali kilka lat temu w telewizji? Rodzina kupiła sobie elektroniczną gosposię, którą potem zniszczyła gosposia sąsiadów? I na koniec zrekonstruowali ją? Opis bardzo chaotyczny, ale jak ktoś oglądał to pamięta. Pomóżcie

Kocham ten serial i mam wszystkie tłumaczenia odcinków. Obecnie ten serial jest na programie Polsat Zdrowie i Uroda. Niestety nie posiadam tłumaczenia odcinka 4, 19, 20. Czy ktoś może mi pomóc?