Mam nadzieję, że mi pomorzecie. Przeczytałam gdzieś pewnie cytat filmowy i nie mam pojęcia z jakiego to filmu. A muszę wiedzieć.
'I gave her my heart and she gave me a pen'
Z filmu 'Say Anything' czy nie? :D Jak nie to z jakiego? I kto to mówił najlepiej? :D
Witam wszystkich, tych którzy tu weszli i dziękuję im że tu weszli, bo mam prośbe do wszystkich tych którzy tu weszli że by weszli ci co tu weszli na mojego bloga!!! Otóż mam problem, i chce aby go szybko rozwiązać, chodzi o to że już od 3 miesięcy filmweb głównie kojarzy mi się z pracą:( ale jakże przyjemną:) aha i z...
więcej
pilnie potrzebuję polskich napisów do "Listy schindlera", włoskojęzyczny dubbing, rozmiar 1,09 GB, 1 cd, a nie moge takich nigdzie znaleźć. sierota jestem, ze akurat taką wesję zassałam.. :/ błagam pomóżcie, mój mail to scream99@o2.pl
dzieki
Czy zna ktoś może nazwy ( nazwe ) piosenki która pojawia sie co kilka minut w tym filmie.
Bardzo proszę ...
niedawno w święta lecial film o czterech kajakarzach zakochanych w jednej dziewczynie, która zostaje ich sternikiem, a pozniej zachodzi w ciąże z jednym z nich... jaki jest tytuł.. byl to film chyba angielski lub australijski sądząc po wymowie aktorów. jak mozecie to pomóżcie bede bardzo wdzieczny z gory dziekuje..
Na początek te the best:
-"Rocky vs Rambo: zlew Krwii"
-"Świt żwawych Bootów"
-"TrojaN"
-"Ja, Mikser" ang. "I.Mixer"
-"Ja, Uboot" kolejna część z cyklu o maszynkach
-"Dzień Niepodległości:wersja reżyserska Saddama H."
-"Dzień Świra:Krucjata przeciw skinom" część 2
-"Dziennik analfabety"
-"Nasz Brydżysta"...
Od ponad roku poszukuję najbardziej odjechanych komedii świata, oto wybrane które zdobyły moje serce, jeżeli jest jeszcze jakaś komedia w stylu tych poniżej, to proszę dopisać, ba - błagam! :D
- Eurotrip
- Road Trip
- Dude Where's My Car?
- Old School
- Jay and Silent Bob Strickes Back
- White Chicks
- American...