Slyszalam ze "PILA" to naprawde drastyczny film. Czytalam tez trochu o nim i dochodze do wniosku ze ploty sie zgadzaja!!!.....strasznie kusi mnie zeby na to pojsc ale nie do konca jestem pewna czy powinnam...Napiszcie cos o tym filmie .....jesli oczywiscie ogladaliscie go ....pozrdo
witam... czy ktoś zna może tytuł filmu gdzie zbuntowany robot błąka się po stacji kosmicznej, bodajże goni jakąś kobietę... niestety tylko tyle pamiętam, strasznie dawno widziałem ten film... dziękuje za pomoc
jak sie nazywa taki filmik w ktorym chlopaczek startowal w zawodach w plywaniu mial dziewczyne, ale wszystko sie zepsulo jak przyjechala do miastweczka jakas inna dziewczyna no i zaczela go krecic. Pozniej gdy nie chcial z nia byc to ona wykrecila mu numer ze sterydami przez co dysfalifikowali go z zawodow. To byl...
bardzo was prosze ogladalem kiedys taki film, o takim ojcu co z 2 dzici wyjechal do Afryki bo dostal lepsza prace i tam poznal matke z corka. Ten jego syn ciagle byl niezadowolony ze tam sa i postanowil uciec, ale w droge za nim wybralo sie lwiatko czy tygrys. A wiec corka matki podazyla za nimi i oni sie tam polubili,...
więcejbardzo was prosze ogladalem kiedys taki film, o takim ojcu co z 2 dzici wyjechal do Afryki bo dostal lepsza prace i tam poznal matke z corka. Ten jego syn ciagle byl niezadowolony ze tam sa i postanowil uciec, ale w droge za nim wybralo sie lwiatko czy tygrys. A wiec corka matki podazyla za nimi i oni sie tam polubili,...
więcejMam pytanie, Czy została zekranizowana jakaś książka Stephen'a King'a??? Może któreś z opowiadań z "Everything's Eventual" 14 mrocznych opowieśći????????
Nie moge sobie przypomniec tytul. Wydaje mi sie, ze glowna role gral van Damme, oprocz niego Lou Diamond Phillips. Film moze z poczatku lat 90. moze koniec 80, nie mam pojecia. Van Damme przyjezdza do jakiegos miasteczka, zeby uczyc capoeiry mlodych przestepcow. Moze ktos ogladal i mi pomoze?
bardzo was prosze ogladalem kiedys taki film, o takim ojcu co z 2 dzici wyjechal do Afryki bo dostal lepsza prace i tam poznal matke z corka. Ten jego syn ciagle byl niezadowolony ze tam sa i postanowil uciec, ale w droge za nim wybralo sie lwiatko czy tygrys. A wiec corka matki podazyla za nimi i oni sie tam polubili,...
więcejOstatnio oglądałam ten film w TV i na prawde bardzo mnie urzekł i zmotywował. Patch Adams mógłby stać sie idolem i autorytetem dla kazdego. Jego postać, grana przez wysmienitego aktora Robina Williamsa, jest pełna ciepła, szczerości i niepochamowanej odwagi. To człowiek , który dążył do celu i mimo wielu przeszkód i...
więcej