Naprawdę mi na nim zależy, jak by ktoś chciał sprzedać albo powiedzieć gdzie szukać to jestem wdzięczny mój mail )iwanmail@op.pl(
Ja niestety w tym roku nie ogladałam gali oskarowej i nawet nie wiem czy będzie jakaś powtórka? Proszę przekażcie mi swoje wrażenia.
Co sądzicie o zdobywcach Oskarów? Zasłuzyli na nie?
JAKIE ZNACIE FILMY O MARZENIACH, MŁODOŚCI, KARIERZE NP. MUZYCZNEJ ALBO TANECZNEJ I MIŁOŚCI W STYLU CROSSROAD-DOGONIĆ MARZENIA, COYOTE UGLY CZY HONEY. WYPISUJCIE WSZYSTKIE JAKIE ZNACIE!!
Filmy w tym stylu sa naprawde niesamowite :D:D Ogladajac je naprawde mozna sie "odprezyc" :P I jak dla mnie czasami jest super jak ktos "wjezdza" poprzez taki film w moja psychike ;) Ale w sumie oprocz tych co wyminilem w tym stylu znam jeszcze "Widok" i wszystkie sa niesamowite :D Znacie jeszcze jakis produkcje ktore...
więcejczyli - czy ktoś z Was wie, w jakim filmie pojawia się Wilson z "cast away"? to była chyba jakaś głupawa komedia, w każdym razie scena polegała na tym, że bohater/bohaterowie dryfujący przez ocean (??) na tratwie/pontonie/czymśtam wyłowili z wody Wilsona. w żaden sposób nie potrafię sobie przypomnieć, w czym to...
W jakich filmach doszukiwaliście się sensu przez pewien czas po obejrzeniu go. Ja nie mogłam np. do końca zrozumieć filmu "Dar widzenia".
zainspirowane pytaniem o ulubioną scenę filmową w podforum "ludzie kina". :]
jaki film waszym zdaniem ma doskonałe zakończenie? nie tylko efektowne, poruszające, czy zabawne, ale też doskonale zamykające całą historię?
moim typem jest "magnolia". w ostatniej scenie jim mówi claudii, że jest wspaniałą osobą i że...