witam jak zawsze mam pytanie do filmu tym razem tyczy sie ono filmu Bardzo długie zaręczyny a mianowicie co to był GARNEK z tego o to filmu jak ktos oglądła i zna odpowiedz to bede bardzo wdzięczny jak odpisze pozdrawiam
Czy wiecie jaki tytul nosi film w ktorym wystopil robot z glowa [podobna do tej z terminatora ] wymalowana we flage USA? Jesli tak to bardzo prosze o odpowiedz bo spac nie moge :]. Obraz nakrecono w latach 80 [ powiedzmy 85, 86 ] - produkcja klasy B :]
Czy ktoś posiada może książke "Frankenstein".Jeśli tak to prosze mi ją przesłać na maila tomi242@vp.pl
Z góry dziękuje!!!
Bardzo polubiłem filmy szpiegowskie, perfekcyjnie wyszkoleni ludzie którzy są gotowi na wszytko w każdej chwili. Jednak warunek tego że film musi być w miare dobry jest uczywisty.
Ostatnio oglądałem "Rekrut" (Farrel i Pacino) - "Tożsamość i Krucjata Bornea" (Matt Damon) - "Spy game" (Redford i Pitt)
Jeśli chodzi o...
Czy znacie jakieś horrory pochodzace z Polski albo jakieś filmiki z dreszczykiem.Mi na myśl przychodzi tylko transmisja z obrad sejmu?
Wydaje mi sie ze dawno juz ten temat nie zawital na forum,u mnie Matrix kroluje na podium w kategorii najlepszych filmow wszech czasow, moze to przez innowacje,pomysl,efekty specjalne.Wiem jednak ze dla wielu z Was film ten stal sie tym czy jest on dla mnie po dzis dzien.Obok jedynki Matrixa przeszedlem...