Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

PILNIE POSZUKUJE TEGO FILMU NA KASETACH VHS I CHĘTNIE TEŻ GO KUPIE.

Szukam tytułów takich filmów:

1. Dramat, po angielsku; Bochater na początku filmu przypadkowo spotyka człowieka który jest graczem w pokera, ten proponuje mu by razem udali sie na partje do posiadłosci dwuch braci(?) miliarderów. Obydwoje po przegraniu wszystkiego postanawiaja zagra o własną przyszłośc. Po...

Jakie znacie filmy opowiadajace o systemach totalitarnych? Poza "Equilibrium" i ekranizacjami prozy Orwella... Z gory dzieki za pomoc...

Poszukuję informacji o filmie sprzed kilku lat. To była animacja komputerowa. Swojego rodzaju podróż (być może też w czasie?). Przed oczami widza przesuwała się droga, która była sceną dla dziejących się rozmaitych wydarzeń. Niezwykle kolorowy film. Wydaje mi się, że był dość głośny w swoim czasie. Trwał około godziny....

więcej

moze mi ktos powiedziec kto spiewa i jak nazywa sie tytulowa z "uwierz w ducha" ("ghost")

jack z marlą uciekają z wieżowca po fajerwerkach, jack opowiada marli całą tajemnice fight clubu i ginie z powodu zbyt dużej utraty krwi, marla nie dopuszcza to świadomości że jack to tayler i też ginie bo wie za dużo, zostaje zabita przez angel face'a lub jeszcze lepiej zakochuje sie w nim gdy ten podaje się za...

Witam. Wiadomo, ze nie kazdy film musi sie podobac kazdemu i ma sie rozne gusta, ale ja widze komentaz w ktorym jest napisane "TAM SIE NIC NIE DZIEJE" to az mnie szlag trafia. Jak ktos moze tak skomentowac wogule jakis film?

Kruca fixx potrzebooje jakies DOBRY przykłady filmow ktore zmuszaja do refleksji po ich obejrzeniu...CZEKAM NA JAKIES SENSOWNE PRZYKŁADY !!!