Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Natchniony ponownym seansem Wladcy,rozpoczynam ten temat aby wszyscy fani, nie fani etc mogli wypowiedziec sie na temat zwiazany z perelka Tolkiena-LOTR'em. Licze rowniez na wypowiedzi o iinnych jego dzielach("Silimalirion","Niedo konczone opowiesci","Hobit"itd.).Mam nadzieje ze sa ludzie ktorzy maja cos do...

Mam problem, nie wiem jak dodawać nowe filmy i nowych aktorów do bazy danych? Jak by mi mógł ktoś w tym pomóc byłbym wdzieczny

dziewczyny uwilbiacie ciuchy wiec wyobrazcie sobie ze idziecie na extra przyjecie stroje wizytowe i napiszcie w kopii czyjej kreacji i z jakiego filmu byscie chetnie wystapily,a moze wy panowie napiszecie o jakiej kreacji mazylyby wasze dziewczyny
-ja chetnie skopiowalabym zolta sukienke{Kate Hudson} z filmu ''Jak...

więcej

otuz jak myslicie jak sie np: dodaje date aktora to sie podaje zródło a jak to sie zródło skopiuje i wklei to bedzie dobrze dostane punkty za to bo czytalem cos na filmie ze niemoza kopiowac linkuw i wklejac napiszcie mi co o tym sadzicie moze sie myle pozdrawiam Marcin

kto z was oglądał db? Co o nim sądzicie? A może proponujecie inne anime

Co prawda to nie film a teatr telewizji... Jednak chcialam zapytac - czy ma ktos to moze nagrane i moglby udostepnic? Poza tym - ciekawa jestem opinii tych, ktorzy to obejrzeli.

Elo ! szukam filmu ...wydaje mi sie że jest produkcji francuskiej.

akcja lata wokół jednego typka, który jest za dnia kolesiem od robienia naleśników, a nocą maluje na ścianach miasta obrazy.... jest tam ładna dziewczyna w której on się kocha itp....

film jest czarno-biały, charakterystyczna rzecz to ruina...

więcej

No więc widziałem R-Pointa na prasówce może z tydzień temu i cały czas się zastanawiam, dlaczego Old Boy, Zatoichi dopiero niedawno weszły do kin. Azja absolutnie rządzi i R-Point jest tego koronnym przykładem. Warto zobaczyć film w kinie, szczególnie dla ostatniej sceny - dźwięk, obrazek powala.... Trailer jest tutaj...

więcej

Kiedyś ktoś podał adres do strony na której znajduje się gra na podstawie filmu "Klątwa" . Czy mógłbyś mi podać go jeszcze raz ??

Proszę o kontakt
Mail: cloud16@interia.pl
GG: 6298690